Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

日本果邊一D都唔好境有錢都留返來防身玩具市場都係衰落緊
衣家隻MB DESTINY咩價位?
等緊佢回落多少少先入{:1_201:}
國寶做EE50。我都敗了,:love:
今次貨量極充足,又有超大量亞版將殺到,估計會像光牙一樣大跌價,未買不防等等
無知一問, 亞版同日版有咩分別?
行過臘下眼見國寶一一50日版
等埋亞版返貨, 三位數即入~{:1_203:}
日本果邊一D都唔好境有錢都留返來防身玩具市場都係衰落緊
yazoo1667 發表於 28-12-2013 01:07 PM

睇返日本YAHOO和AMAZON, 呢隻MB在日本銷情應該冇HK咁差
http://auctions.search.yahoo.co. ... p;o1=a&slider=0
http://www.amazon.co.jp/gp/produ ... 6469&pf_rd_i=489986
今次隻MB好高質,唔錯
其實除左七劍之外,有邊隻炒得起過?
特別今次路人甲專用機,叫好唔叫座都預左,我自問唔愛命運高達,不過今次質素高足以令我入隻玩下
講真,依隻係好高質,所以我都買了反來玩啦。
跌價其實係好事~我地玩家唔使入貴野
頭像被屏蔽
剛剛係熊X買野,等左一陣..已經買左幾隻日版....有D重係樓下舖入貨.好似得返最後一箱唔會再返貨話..!有買快手...GOOD LUCK!
剛剛係熊X買野,等左一陣..已經買左幾隻日版....有D重係樓下舖入貨.好似得返最後一箱唔會再返貨話..!有買快手 ...
wakoo 發表於 30-12-2013 04:53 PM

冇得再返日版好正常, 現在日本YAHOO和AMAZON個價已經OVER左建議價, 要等亞洲版先會再有貨.
剛剛問過熟鋪告知會有大量亞版流入,未買絕對可以一等