Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

依家有啲人買唔返/冇跳樓價覺得揼春?!
有啲老細可能仲揼春:X街!1150走晒批貨依家升返晒?!早知收埋一百幾廿箱先啦...
:DD
以前訂玩具係因為限定,第一批攞貨同唔想miss...價錢唔係重點。
慢慢變左乜貨都開訂又要格價鬥平,結果依家有時訂貨反而貴左又慢左拎貨甚至退訂。
真係唔明依家咩都有現貨嘅時候,仲訂黎為乜?
迪士尼一到貨個個話正都仲係要等插嘅。。。真係等插(比人)!
利申,當日我心大心細所以冇訂,第一日到貨之後睇完包膠先狗衝去貓店入的。
我都係第一日到貨去睇實物,先去貓店入的..當時都係!!%)...:D
灣仔數字場已突破1700水平........
改標題。。。MB又升?:x
又一支MB 炒價神話~目標價千8蚊~HAHHAA
其實會吾會係gffmc系列隻隻插水,比大家錯覺高達高端成品全部都一樣,計番mb除左隻楊過版exia外,好似隻隻都開賣一陣後就開始升。
其實會吾會係gffmc系列隻隻插水,比大家錯覺高達高端成品全部都一樣,計番mb除左隻楊過版exia外,好似隻隻都 ...
west1234 發表於 29-1-2014 12:55 AM

MB自由短炒唔夠一個月, 一返亞版即插水, 最低穿過金牛. 連帶魂展隻珍珠色都插. EXIA一出都插少少, 不過公佈楊過版一雞三味後始見回升
其實會吾會係gffmc系列隻隻插水,比大家錯覺高達高端成品全部都一樣,計番mb除左隻楊過版exia外,好似隻隻都 ...
west1234 發表於 29-1-2014 12:55 AM

唔會啦~佢尼隻改得比原型機更有型,比人眼前一亮既感覺,MB D設計真係好用心,對翼真係型到爆炸!
MB Destiny is worth the money.
頭先睇一睇虎虎,原來自由同命運都貴左{:1_222:}
頭先睇一睇虎虎,原來自由同命運都貴左
whitedol 發表於 30-1-2014 12:08 PM

自由上年中已經開始升, 現在市價和命運差不多
貓記第一日是!!#*再減30。