Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

除非”真係”吾夠貨⋯我就吾信亞版吾賣比walkin 客⋯,呢啲shop谷炒嘅技掚仲有人信?
我淨係知就算全香港人都唔買,外國人都會買,
尋日經過某商場,見到有個應該係泰國遊客,同班朋友係間玩具店門口吹水,
轉頭入去掃左唔知幾隻命運,因我只見到有1袋全袋命運,
除非你咁夠薑係人地店面前叫個泰國人唔好買等插水 :x,(<--擺明搞事:x)
否則價錢暫時唔會回落,大陸人都落黎買好多呢D
成曰都話等插, 唉.............
現在的市況, 問mb運命幾時插水, 答案其實和問邊度仲有一K樓下的MB自由或MB Exia repair 3一樣:

請等再販
現在的市況, 問mb運命幾時插水, 答案其實和問邊度仲有一K樓下的MB自由或MB Exia repair 3一樣:

請等再販
redfish 發表於 16-1-2014 04:14 PM

或者可以等限定版, 個價同現價應該差唔遠

呢隻&#22050;質素咁好  
插到就玩具業冇得做以後隻隻都魂限
再唔係訂高價,插番落原價
年尾既假期同農曆年,基本上就唔會點減
擺到係吸水時期,你唔買大把人買
而且隻野QC算MB數一數二

要減既等過左2月,有無再販啦
玩得咁辛苦做乜...
有得訂個陣唔訂,又驚訂貴...
到出到黎正啦,又想佢插水...
覺得價錢唔岩就等再版,或者玩少件...
你驚佢唔會會場限定再出多次...
玩得咁辛苦做乜...
有得訂個陣唔訂,又驚訂貴...
到出到黎正啦,又想佢插水...
覺得價錢唔岩就等再版,或 ...
小堅 發表於 17-1-2014 10:51 AM

.玩左十幾廿年..我悟到一個道理...想玩玩具又吾想蝕...只有一個方法--就係吾玩.....:he:
.玩左十幾廿年..我悟到一個道理...想玩玩具又吾想蝕...只有一個方法--就係吾玩.....
takeshi 發表於 17-1-2014 01:03 PM

師兄已經悟出最高境界...
:71:
依家我都盡量玩少D...
買之前都認真諗清楚係唔係好鍾意先買...
米青訂左亞版仲未收到SMS :63:
師兄已經悟出最高境界...

依家我都盡量玩少D...
買之前都認真諗清楚係唔係好鍾意先買...
小堅 發表於 17-1-2014 02:41 PM

我都係...之前係甘放野添...吾玩甘雜甘散了...只縮減幾條line重點出擊..
但有時都係有D甘...{:1_224:}
我都係...之前係甘放野添...吾玩甘雜甘散了...只縮減幾條line重點出擊..
但有時都係有D甘...
takeshi 發表於 17-1-2014 03:50 PM

我都係...
所以依家要嚴選...
加上笨大成日出出下又玩2.0...
SHF龍騎希望佢快D出埋白鳥我就真係收得工...
大家仲未領教夠笨大嗎? 改色, 加件, 換件又出幾個版本, 好似 00 咁, 七劍時隻 0 Raiser 炒到無人性, 最後又出 00 Raiser 改色改花紋, 而家命運連最重要的光翼版都未出, 唔通真係就咁絕版嗎?
會唔會再販 返出幾多次都冇用
大家買玩具既心態真係浪費左設計者心思
出得好都要等人跌價先買......買唔到又怨 何苦呢
最後d野變曬魂shop限定真係唔好怨人