Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

......唉     依加出面有貨都要!$**以上,,,,,玩少隻OR等光翼版算.=.=
WA, 咁呢隻MP 命運D 舖1480 賣咪賺成5 舊水一隻?
一扭亞版驚見接近16魚
WA, 咁呢隻MP 命運D 舖1480 賣咪賺成5 舊水一隻?
samsung 發表於 24-1-2014 09:18 PM

應該係。
但Loss個d,我地又可能睇唔到,好似figure zero個d什麼黑子,白子,見一舊唔洗,都冇人要,慘。
忍唔住講

個個買野都要等插

明明好野都要等佢插

真係想知道,如果你地係玩具店既老闆會點

我訂隻女妖 近 十四魚

重高狗魚

命運 十二魚

咁又點,有能力,比得起錢,喜歡就買

好簡單
等插唔緊要, 但唔好等到貴左又埋怨d炒家就好了
samsung 發表於 24-1-2014 09:18 PM

行貨的話, 賺4魚都不足
應該係。
但Loss個d,我地又可能睇唔到,好似figure zero個d什麼黑子,白子,見一舊唔洗,都冇人要,慘步京暈 發表於 26-1-2014 03:15 PM

其實鋪家Loss與否, 唔關我地事, 這是他們的問題

同樣估錯隻炒貨做死貨, 等插點知起晒價, 只能怨自己, 冇得怪其他人.
炒到HIHI~$!^))起
我都唔明依家咩心態. 我頭一兩日睇完Ching D包膠見到呢隻咁正, 第二日即刻死出去買, 同自己講格完晒咁多個場, 邊間最平就比$. 果時好多行貨賣!@XX, Y拍!@))有找, 我最後格到間日版!!%), 我比$果時仲有好多貸. 都無咩人買, 依家個個都話搶住要. 我想講既係玩具應該只有兩個心態, 1) 一出官圖已走去訂, 因為等左好耐. 2) 睇睇下現貨中左毒, 立即去解毒. 如果價錢唔岩, 睇怕你愛得唔夠深, 其實可以放棄.
我都唔明依家咩心態. 我頭一兩日睇完Ching D包膠見到呢隻咁正, 第二日即刻死出去買, 同自己講格完晒咁多個場 ...
Leoyin 發表於 28-1-2014 10:04 AM

依家的人買玩具的心態只為出post同人講佢買得幾平,佢地覺得可以上來同人講佢最平好有優越感掛:x
回復 191# yugi

係唔係話緊我{:1_206:}
回復  yugi

係唔係話緊我
Leoyin 發表於 28-1-2014 10:47 AM

唔係:(只係講緊一有圖就話等插果班:(
唔係只係講緊一有圖就話等插果班
yugi 發表於 28-1-2014 10:53 AM

本身我都係一有圖合理價即訂果D人, 因為唔洗煩. 但近半年次次訂都唔見$(魔動王我六人全訂價入手). 依家好少訂野了, 現貨買到就買, 買唔到就算.
本黎1150想買~我一星期後出去買已經$!#)) 果時我都即pay,兌返yen價仲係合理水平,所以買貴左都無所謂haha