Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MB又跌?

最後所有產品轉魂shop限定,讚成!
到時就可以不需買笨大的東西產品, 雖知這地球笨大不是唯一的玩具生產商, 還有極多的其它玩具生產商都極精彩出色, 怕的只怕你沒這麼多錢和地方收容這龐大的數量,
還有錢在我手天下我有, 沒有人購買笨大的東西你說是他死還是顧客會死呢,嘿嘿!
啲人又話亞版大量返貨, 又話等下實插水, 依家又點呢!? :o

時間証明一切, 最近例子:報喪女妖行貨9魚半我敗了一盒, qc都極好上色完美關節也很緊, 很好玩!
會唔會再販 返出幾多次都冇用
大家買玩具既心態真係浪費左設計者心思
出得好都要等人跌價先買......買唔到又怨 何苦呢
最後d野變曬魂shop限定真係唔好怨人
godgundam12371 發表於 17-1-2014 07:19 PM

"出得好都要等人跌價先買"其實沒有問題.
"買唔到又怨"才是問題所在.
"d野變曬魂shop限" 應該唔會, HK賣得唔好, 唔代表其他地方一樣, 如果是好野始終會有人要, 好似呢隻MB咁, 祖國都唔少人要

等得插水, 就要預左有機會唔插反升.
始終香港是自由市場, 進出口是很容易的, 突然周街都冇貨, 或突然出現插水進口貨, 經常發生, 並不出奇

尋日行信和,孤仔已唔見有貨。另一間見到有又話無,又係唔賣walkin 客。再行埋In point,除左日版1680,無再見到有貨。最後唔覺意見到間標1520行(佢仲要包得密,唔留心睇唔到),忍唔住手入左。買完老世話d貨係1480俾人數曬,出面亞版俾人收埋曬,再有貨可能要等多個月。
我都係...
所以依家要嚴選...
加上笨大成日出出下又玩2.0...
SHF龍騎希望佢快D出埋白鳥我就真係收得 ...
小堅 發表於 17-1-2014 03:52 PM

yessss快D出埋白鳥比我完左條line先:angry:....MB, macross又已經可以停下了...係淨返12吋figure...{:1_224:}
yessss快D出埋白鳥比我完左條line先....MB, macross又已經可以停下了...係淨返12吋figure ...
takeshi 發表於 18-1-2014 09:10 AM

淨係12"已經夠晒...
不過龍騎佢都有排玩...
契約獸同埋電單車個D...
我仲未見到盡頭...
:help:
淨係12"已經夠晒...
不過龍騎佢都有排玩...
契約獸同埋電單車個D...
我仲未見到盡頭...
小堅 發表於 18-1-2014 09:18 AM

係喎..忘記左仲有D契約獸....:({:1_240:}
但冧到B記可能會將2.0 body重頭出過一次rider..我已經吾多想再玩...:o ....快D出埋響鬼先:p
尋日行信和,孤仔已唔見有貨。另一間見到有又話無,又係唔賣walkin 客。再行埋In point,除左日版1680,無再見 ...
zeroyu 發表於 18-1-2014 07:37

下, 尋日見到有大公司賣緊 $1450 喎, 仲可以用信用卡
"大公司" 即係邊到?
雖然有亞版,但係呢隻質素超好,又靚仔,我隻亞版又無咩QC問題,多人要係正常既。{:1_203:}

啲人又話亞版大量返貨, 又話等下實插水, 依家又點呢!?
可變戰士 發表於 17-1-2014 11:17 PM
係喎..忘記左仲有D契約獸....
但冧到B記可能會將2.0 body重頭出過一次rider.. ...
takeshi 發表於 18-1-2014 11:53 AM

我好驚響鬼會係2.0到出...
"出得好都要等人跌價先買"其實沒有問題.
"買唔到又怨"才是問題所在.
"d野變曬魂shop限" 應該唔會, HK ...
redfish 發表於 2014-1-17 23:50

說的對, 唔肯比錢, 係要驚下! 博唔到就買唔到 ~
雖然有亞版,但係呢隻質素超好,又靚仔,我隻亞版又無咩QC問題,多人要係正常既。
馬仔 發表於 21/1/2014 08:36 AM

馬兄! 我隻命運QC都無問題, 近期算係勁正嘅玩具! 日本仲做梗sd remaster, 就算日本都應該不乏捧場客!
我好驚響鬼會係2.0到出...
小堅 發表於 21-1-2014 09:12 AM

{:1_225:}  如果係甘就真係今次乜乜鳥⋯仲有medicom PB 2.0:cool: