Toysdaily 玩具日報

樓主: wolf_predator

[極醜惡]新個舊Hot Toys Elder Predator簡直離曬大譜!!!!!!!

HT頭號猛將小文,玩具fan同美國隊長將會入黎將樓主分屍
樓主小心
lili 發表於 14-12-2013 09:59 PM

Haha, 師兄快,狠,準,比你搞到我笑晒。:34:
品质无更好,但价钱越来越进取,classic比这个所谓的2.0多配件却没有2.0那么贵!玩玩具搞到自己要排队排长龙,又担心货不对版,完全扭曲了我对玩具最初的意义,这样收下去只是大家在比看谁比较有米咋!ht你自己玩吧。
回復 73# 小志強

唔多人買未必完全同質素有關.因為一定有班死士:34:唔理鍾唔意鍾意個款.總知係ht就買,炒價又買.限定版又買.排隊又買.有啲同款重要買兩三盒.:75:好似唔洗錢.用好多錢買玩具大有人在.但係位呢?靜係擺iron man都唔小.重有聯盟?其它呢?陸陸續續咁出.我諗有啲死士已經餵到飽飽濟濟:73:
http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/20131214/00487_001.html
Joseph:其實每一次都會精細咗、進步咗。
唔知各位覺得頭雕新不如舊嘅ching點睇:he:
有咩好投訴,佢有令你造成損失咩?唔鍾意就唔買囉∼
Toys_fan 發表於 13-12-2013 11:20 PM

不是P仔fan,但都入泥支持樓主。
愛之心,「小」之切,感受到樓主的愛同痛!

唔好話某公司出得屎對你無損失:
你深愛一隻野,等了幾年,終於有人取得拉臣私有化,點知佢強暴左隻野,你再要等幾年才又唔知有無有心人再出。
果份盼望幻滅,時間機會粉碎,你話有無損失?
Joseph:其實每一次都會精細咗、進步咗。
唔知各位覺得頭雕新不如舊嘅ching點睇
anakin360 發表於 15-12-2013 09:20 AM

“ 今次嘅新版本亦只能製作一款頭雕,武器亦唔多,HT就將精力放喺頭雕

講依D!? :45:
就試辦所見確有大躍進,尤其是頭雕方面,搵嚟本地最擅長炮製Predator嘅宗師Joseph Tsang

個記者到底有冇睇過P2.....
P仔fan,入泥支持樓主。
希望HT會改:67:
不過機會不大:53:
因CEO對玩具熱情不再:unhappy:
眼裏只有用最少資源賺更多的$$$$$$$$$$:ice:
頭像被屏蔽
呢個post好得意
好似有條女企喺你面前
你就彈佢波細羅柚大性格唔好
跟住有人同你講關你乜事姐
無 ...
iwillneverlose 發表於 15-12-2013 04:28 PM

ching你個比喻好錯AR
首先條女唔會量產先 如果條女係量產既你都唔會溝LA 除非條女係零波麗LA
但依家最大獲既就係期侍左咁耐既零波麗竟然唔似零波麗
你唔好同我講藍色頭髮著套甲就係零波麗AR
回復 99# wolf_predator

其實我回你post係覺得你話一定寫信去FOX到投訴好有趣,如有得罪多多包函喎
其實唔只個咀...
ELDER PREDATOR 既用色都錯左
NECA 就明顯重手左好多
HT 就同舊版一樣冇改善
不是P仔fan,但都入泥支持樓主。
愛之心,「小」之切,感受到樓主的愛同痛!

唔好話某公司出得屎 ...
ilove12inch 發表於 15-12-2013 10:44 AM

完全講曬我心聲!
大佬你冇心做唔緊要,你唔好霸住個licence啦
你hea做,我右要迫住受
D人梗係話唔靚咪唔買啦,我夠知我唔會買啦
但我要等幾耐先可以有3.0? 1年?2年?
你都唔係唔知HT效率架啦!唉
回復  wolf_predator

其實我回你post係覺得你話一定寫信去FOX到投訴好有趣,如有得罪多多包函喎
Toys_fan 發表於 15-12-2013 06:37 PM

寫同唔寫,冇關係
唔通我寫FOX會小狗Howard同大師咩?
生意野,數字最緊要
希望今次D玩家唔好咁盲粉,垃圾都買啦!
btw,我都唔知點解同你講咁多做乜

頭雕前面已經提過除以外條腰帶其實都錯反方向,o系小問題不過並唔o系雞蛋挑骨頭,就o系呢d細節先可以令消費者從以睇出有幾進步認真其心思。(比例子之前出個隻scar條頭骨鏈有校正過雖然細但我覺得果份才稱為其心思)