Toysdaily 玩具日報

樓主: wolf_predator

[極醜惡]新個舊Hot Toys Elder Predator簡直離曬大譜!!!!!!!

回復 134# whitedol
個body應該係由Berserker開始, 原本Berserker應該高過Glassic P.但最後搞到兩隻一樣高度.
如果集體寫投訴信去fox,有埋分析圖,有冇用?
我受夠HT個2條友了!生人霸死地,冇心攪就hea出呃錢
咁落去,難保wolf & ancient都會奶野
巴打點睇?
如果集體寫投訴信去fox,有埋分析圖,有冇用?
我受夠HT個2條友了!生人霸死地,冇心攪就hea出呃錢
咁落去, ...
wolf_predator 發表於 17-12-2013 05:30 PM

同埋分析埋之前案例
如:classic = shadow = elder
Berserker高度=classic
回復 137# wolf_predator

ching不如先禮後兵, send d 圖同你既睇法比HT, 問吓佢地會否改正, 如果無回覆先去信fox啦. 我見海外d forum都有好大反應, 可能H記會屈服於市場力量卦!?
修復  wolf_predator

ching不如先禮後兵, send d 圖同你既睇法比HT, 問吓佢地會否改正, 如果無回 ...
chankb 發表於 18-12-2013 01:41 AM

都可以,我同時會係海外論壇開post
不過如果真係去信fox䓍稿需要英文叻既ching們幫幫手
ber p 真係小到2046, 我都係貪佢大隻先訂, 出黎縮晒水
ber p 真係小到2046, 我都係貪佢大隻先訂, 出黎縮晒水
denniskwong 發表於 18-12-2013 11:42 AM

:38:
anakin360 發表於 18-12-2013 01:32 PM

頂, 原來本身3隻都差咁遠...........
頂, 原來本身3隻都差咁遠...........
denniskwong 發表於 18-12-2013 01:46 PM

官圖

實物

鐵血系列點都唔及未來戰士 ,IRONMAN 粉屍多,發聲回響冇佢地咁大,所以HOTTOYS 先當我地水魚咁禁
官圖

實物

鐵血系列點都唔及未來戰士 ,IRONMAN 粉屍多,發聲回響冇佢地咁大,所以H ...
dasw123 發表於 18-12-2013 02:00 PM

Thanks ching我會先save低,到時會係信內提及,有人做總好過冇人做,比HT求其落去
官圖

實物

鐵血系列點都唔及未來戰士 ,IRONMAN 粉屍多,發聲回響冇佢地咁大,所以H ...
dasw123 發表於 18-12-2013 02:00 PM

咁又係, 唔係太多人識欣賞鐵血果種型法.
Thanks ching我會先save低,到時會係信內提及,有人做總好過冇人做,比HT求其落去
wolf_predator 發表於 18-12-2013 02:56 PM

師兄,佩服你的執著,支持你的堅持!加油!
希望wolf 2.0唔好出事, 我avp都忍手唔入就係等佢
希望wolf 2.0唔好出事, 我avp都忍手唔入就係等佢
denniskwong 發表於 19-12-2013 11:50 AM

好難講..............
回復 137# wolf_predator

支持ching^^^^^^^^^{:1_208:}