Toysdaily 玩具日報

樓主: wolf_predator

[極醜惡]新個舊Hot Toys Elder Predator簡直離曬大譜!!!!!!!

一步到位,點出3.0,樓主諗法仲好細路∼老實講!
我係忠於玩具唔係忠於品牌,係差就要講。呢隻我個人歸納為唔太有誠意既出品,所以Pass算了。
頭像被屏蔽
Hot toys 想當年我買你第一隻電影figure ,訂金由$100 到而家要成$500,$1000,我睇唔到你有進步過,只係為出而出,當玩家傻,求求其其又汁隻出黍,我睇過好多品牌就係咁死,講玩具麥花檸,spawn 一早出道勁過你hot toys , 就係麻目出野,令玩家放棄,你睇以為而家銷售好似好勁,但根本已經係空殼公司,d figure 根本收一年仲可以收緊訂,可以諗下真係咁多人買?我希望你唔好令玩家放棄你,認真用心出野。記住你e d 野唔係必需品!
多謝晒樓主既post,我應同樓主既post去講佢認為既事實,無mask夠膽出呢個頭真係買neca無咁嬲,頭身係咁loop 真係幾討厭,遠睇一字排開隻隻都一樣,反正都會插水我連Celtic 都無訂,越玩越灰唯有擺買
近排小弟都好小留言,但今次都忍唔住要出下聲!
HT,電影裏隻隻P仔設定個樣都唔同架,唔該你唔好做到隻隻都好似双生咁啦!
我們會看到你D產品有幾大誠意架!我們也不會盲目去買的!
真心希望盡快回應改善!
頭像被屏蔽
我不是P仔迷,但这款会收。
但如果会修改,当然更好。
ht唧热诚早 就冇晒啦,啊陈生早就钻钱眼里去啦~~一味就识悭成本
哈活表示:我們雖然一模多用,但我們的出品依舊是有質素的.
市面充的那些公司雖然每隻皆為新雕,但 ...
不肖生 發表於 14-12-2013 01:53 AM

BODY新既一定好過舊
但頭雕就以舊既大比數正過新
目前我覺得最好既remake只有scar
City Hunter之前既戰損頭仲正過新出既2.0
city hunter 之後
我都無再買之後出既P
原因上面幾位師兄已經講過
睇返自己隻舊elder,除左個bo ...
a_c_e06 發表於 14-12-2013 02:49 AM

ching,我諗如果佢唔出3.0的話我應該冇可能有生之年有得買你呢位真正既elder架啦!
你真係要好好對佢:help:
再睇你大圖,更加覺得Joseph同Howard可恥!
回復  Lotus

睇完師兄你嘅相,我重發現佢下邊兩隻牙應該長過上邊兩隻好多!長到過晒上唇!
honyan 發表於 14-12-2013 10:37 AM

係呀,下牙係應該直立,高過上唇,眼睛都冇可能係classic眼
長老根本成個樣係完全唔同,點可能係classic頭classic身...
一步到位,點出3.0,樓主諗法仲好細路∼老實講!
BigOil 發表於 14-12-2013 12:12 PM

想問點細路法呢?
指出錯誤就細路?期望有改善都唔啱?
唔係p迷,但出得唔好,連講都唔比,咁不如尼度改名叫hot toys daily。 Ht 頭雕其實時好時壞,但本身設計最基本都出問題,咁真係太差啦。
近排小弟都好小留言,但今次都忍唔住要出下聲!
HT,電影裏隻隻P仔設定個樣都唔同架,唔該你唔好做到隻隻都 ...
monchii 發表於 14-12-2013 01:03 PM

well said! 我真係唔明重新雕一個樣有幾難?好啦我當你唔雕新頭,你重用1.0頭執少少好未?喂大佬你出preview圖之前冇做briefing架?咁既樣都夠膽出?你真係當玩家傻架hot toys?
大佬依家好明顯4版都係插緊你位雕師Joseph兄唔得啦!唔得就唔該你換人啦好冇呀!!
你唔好同我講到時wolf 同Ancient都係同一個classic頭呀!係既就永遠bye bye!留返比水魚玩啦!