Toysdaily 玩具日報

樓主: wolf_predator

[極醜惡]新個舊Hot Toys Elder Predator簡直離曬大譜!!!!!!!

H記facebook剛剛話出了頭部update...

hottoys ,聽到了:71:無言感激:handshake:
抗爭是有用的! hottoys 今次肯聽算係咁, 証明真係好多人 complaint

今時今日的ht肯修改,難得難得。。
anyway,係玩家的好消息^^^^
希望ht可以改埋roadblock個頭,同做番大隻的,thx,ht@^^

Ht應該留番未update個p仔頭,
比之前話唔應該投訴ht個個幾位ching^^^

抵讚嘅!
希望再做好D
等我都入返首隻"話題作"p仔^^
再次證明良性討論是有用的!
那些撥冷水的看清楚吧!
樓主的努力也沒有白費!
大家真係唔洗太誇獎我....你地應該感激你地有出過聲,有比過意見仲插仲10頁(真係啱啱好10頁,11頁係新圖同讚)...為表示HT有回應訴求,細路今日已經出左去訂左!:58: 不過希望唔洗下年Q4啦
今時今日的ht肯修改,難得難得。。
anyway,係玩家的好消息^^^^
希望ht可以改埋roadblock個頭,同做番大隻 ...
E神 發表於 23-12-2013 08:27 PM

同意﹗既然佢哋咁支持之前個頭,我怕佢哋因為之前個舊頭訂咗,
第日出貨係新頭佢哋會唔鍾意﹗:34:
同意﹗既然佢哋咁支持之前 ...
chshting 發表於 23-12-2013 23:14

:71::71::71:
回復 158# chshting

次次的CHING 上唻比下意見HT  
  的惡人就會走晒出唻罵人,,,
  但到HT 有改善後, 佢地就會潛晒水.......:38:

見到樓主O既堅持 , 對P仔愛, 終於得到回應 :71:

我頭先都忍唔住, 拎返隻 P仔出黎 搞搞佢 (其實大半年前都已想整) , 今晚的起心肝搞搞佢.....

隻P仔都話, 我條眉有毛呀....(80%完成)

(初初O向HOTTOY 開盒見到呢隻P仔時, 我心都講左句 ...唉..條眉無毛)

見到樓主O既堅持 , 對P仔愛, 終於得到回應

我頭先都忍唔住, 拎返隻 P仔出黎 搞搞佢 (其實大半年前都 ...
星月夜 發表於 24-12-2013 12:04 AM

一個字( 掂 ) !
回復 161# 星月夜

Ching可否出教學~~~~~
好正~~~~
幾幅新圖都睇唔到心口塊甲有無改動,都好似刻意用隻左手擋住.
啲傷痕如果跟返啲呢圖咁改就好,因為本身有classic pretator,兩隻拍埋係一齊傷痕一樣始終都覺得有點唔舒服.

個頭係好左,同埋我覺得有版睇先訂都未遲.
回復  星月夜

Ching可否出教學~~~~~
好正~~~~
E神 發表於 24-12-2013 01:19 PM

教學就真係唔敢, 大家分享下啦, 其實係呢位大大先出教學POST , 我都係參照該大大 , 自己試下整...

LINK..http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=166734&;from=favorites

我所用O既..工具..眼毛筆(10蚊店) 、眉毛鉗、筆刀、AA膠、放大鏡 ,

先用大頭針, 在P仔原有眉毛位置  , 錐一下要貼上眉毛的地方 , CUT 下眉毛筆的短毛 ,  用眉鉗鉗住短毛 , 再用一支削尖幼牙籤 (方便滴上適量AA膠) ,貼上定住...我全程要放大鏡幫手(老花又手震).....大約係咁..!!