Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

支持樓主...

其實精X可以做得更好...

問題一:貨未到就出POST,開鋪未見貨又唔更新個facebook...
(成日出問題就賴落update facebook個個人到,都唔係第一次)

問題二:留電話問題,貨到拆盒即賣,留電話既師兄最後答案係賣晒...
(雖然留電話唔等於留貨,不過係唔係應該先CALL留左電話既師兄呢???
話明有幾多隻等等,等佢地自己考慮黎唔黎買,而唔係打去話賣晒)
回復 10# 鬼道有人

而家咪就係冇得玩,如果舊野炒高一千幾百,隻隻都係咁,玩得幾多件?
樓主我支持你呀!快啲去啦!快啲跟進啦!最好報埋比毒生果呀!
支持樓主.:71:,,,,,,,,,,,,,,,

米青口口口出道歉聲明

道歉聲明:

近日收到多位玩具迷對精品提出意見及投訴,經過我們檢視後確實有相當嚴重的過錯。現向各玩具迷致萬二分的抱歉。

經過了解之所以出POST後未到貨,到貨後瞬間清貨等問題,主要成因是同事間溝通不足引起!已經重新檢討各部門之間的溝通,避免不快事件再發生!

歸納各位的意見後,精品決定從善如流,再有限量的特價貨品將會公佈開賣時間及各分店數量以示公平,而且不設留貨!

特價貨品大多數量有限,供不應求,而絕無出口術及誤導宣傳之意思!再一次向各位玩具迷致歉!

精品多年來一直為各玩具迷提供不同種類的玩具及收藏品。希望做到個個玩具迷都買得開心,玩得過癮。

我們會推出更多更平的優惠,希望各位繼續支持!

如對新安排有任何意見亦歡迎提出,

在此,我們再次正式為這次誤會,作深深抱歉,對不起!

精品

玩到出道歉聲明咁勁!?{:1_236:}
ANYWAY,佢肯請D好少少既員工就唔洗攪到咁LA{:1_216:}
自爆"再有限量的特價貨品將會公佈開賣時間及各分店數量以示公平,而且不設留貨!"
呢個應該係未開始,特價品已玩完架原因!!:he::he:,
支持樓主投訴~~:71:

佢知衰啦~係fb發道歉聲明:he:
誤會 誤會 誤會 成日都禁多誤會:angry:
品 = 籍口 +借口+爛口:blame:
樓主精品自爆"再有限量的特價貨品將會公佈開賣時間及各分店數量以示公平,而且不設留貨!"
我估呢個應該係未開始,特價品已玩完架原因:he::he:
個日都有落左去旺角...完全唔見佢D所謂特價品...反而同孤仔買左隻Black!!
架車.....過唔到自己個心理關..
睇佢fb嗰篇道歉聲明原來咁多人想肥仔消失...:he:
炒咗肥仔先啦~咁多人想佢消失...
你叫佢搵個話得事既人影張跪地道歉先啦
上網搵張圖痴個LOGO就當係自己??
原來借人圖 再CAP自己個ICON上去 再用1D文字藝術 可見誠意有幾多:angry:
支持樓主 {:1_196:}
at least better attitude than 689