Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

你叫佢搵個話得事既人影張跪地道歉先啦
上網搵張圖痴個LOGO就當係自己??
kyo353 發表於 20-11-2013 06:24 PM

:71:~呢個先係重點
回復 5# kyo353

一針見血{:1_203:}
揾肥仔出黎跪就差唔多
其實佢跪唔跪我真係無咩在意。
我寧願佢畀心機做,平實已經夠,唔洗扮有作為,扮有搞作。
唔洗搞咁多無街客買到既所謂特價野,正常賣價做生意就夠。
但老實講句,整體比較黎講肥仔其實唔係差,只係口太臭同咸濕。
唔洗講到炒既,因為要炒既話,米青十個要炒九個,因為絕大部分都係咁。
道歉可能係因為已經有師兄打算將件事搵政府部門處理,佢先道歉。
希望佢買個教訓啦。
我果日就係俾米青攪到我白行兩次,10點到係fb話有影月,BLACK,戰蝗.我11點到出到去,見到有其他客問,店員話未到貨,唔知個倉幾點送到去,OK..去食野,食完12點幾再去,都係未有.....睇米青fb其他巴打留言都知佢地唔係第一次無貨扮特價,等都費事等,嬲嬲地去葵芳孤仔行下,見到兩款都係218,諗都唔諗即時買...個姐姐仲話因為同人鬥價先會咁平,起碼人地有貨唔使等{:1_203:}
精口口口係抵銀死,FB講完又冇現貨,九成又係尋仇佬四眼仔同矮仔個班野hold哂!不過我對事唔對人,錯係精品,淨係一味#肥仔有欠公平!
而且不設留貨..!咁快就無貨或買曬原來係留貨
挑,留貨留得最多未係總店囉...
成日係到扮晒野...
收皮啦...
以為出個道歉就可以賺返人心...
精品多年來一直為各玩具迷提供不同種類的玩具及收藏品。希望做到個個玩具迷都買得開心,玩得過癮
被你玩個D就唔方唔過癮...
每個人都會錯, 錯左認錯係好表現, 但係佢知唔知自己錯咩?

大家睇下佢知唔知錯, 會改咩.

估唔到我個post 咁成功................{:1_203:}
每個人都會錯, 錯左認錯係好表現, 但係佢知唔知自己錯咩?

大家睇下佢知唔知錯, 會改咩.

估唔到我個po ...
馬仔 發表於 20-11-2013 07:36 PM

唔覺佢有誠意...

原圖...

岩岩唔信邪去左轉,執左隻影月,重有得二選一{:1_203:}

傳說中既五尺四:36:
回復 12# AK30

絕對認同、講PK一定唔夠尋仇寶班賤人啦、二手當全新賣:blame:
:67:我以後都唔會再訂野把幾火.明明出面市價平左成舊水都唔減返俾我,收我正價,撻訂都唔那買{:1_204:}
回復 15# 馬仔

做得好呀、馬兄:71:
完全宣泄到好多兄弟既不憤
誤會 誤會 誤會 成日都禁多誤會
品 = 籍口 +借口+爛口
jokeryan 發表於 20-11-2013 06:03 PM

這個好好好....原全明白{:2_304:}