Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

唔再幫襯仲點知佢改善左未? 點放長雙眼?
睇FB? 唔諗住再幫襯就連佢FB都唔上啦。。。
keep住上佢FB ...
stevehonh 發表於 22-11-2013 04:09 PM

唉,依家呢個資訊咁發達既年代,要一定幫襯先知佢有冇改善???
你知唔知佢主要個問題係出係邊先???
1. FB出POST話有特價貨,但去到鋪頭話未返貨...
(某地方賣晒廣告話有特價野,去到佢同你講未返貨,你唔覺得有問題???)
2. 店員留貨問題,詳情你可以上返FB到睇返...     
(佢話有返貨,但FB冇一個人講話當日有買到,何解,自己諗下)...

出左道歉聲明之後,暫時見到一次出特價野有改善...
RG SF寫明幾點開賣,每間鋪有幾多隻,每人限買幾多隻等等...
呢D未叫改善囉,唔一定要去幫襯先知...
你可以話佢寫姐,唔代表有貨...
如果佢寫到明開賣時間都冇貨賣,自然有人出黎嘈,駛乜一定要自己去幫襯先...
有冇講錯先???

上FB只係睇下有咩野,而幫唔幫襯又係另一樣野...
好多師兄都有ADD好多玩具鋪既FB...
咁係唔係每樣野都要去幫襯先???

有鋪平過佢,但一定唔多同唔會長時間囉...
人地大大間批發,驚你平過佢咩,你平時佢又平姐...
唔只香港人係咁,全世界都係咁...
不過我寧願畀貴D幫襯間有傾有講既,都唔會去貪平幫襯間黑口黑面囉...
差個一百幾十,食餐飯都去左啦...
就好似賊船咁開冥雙子訂,係就係平過我依家訂個間幾十蚊,但我都唔會去幫襯...
幾時又有好野開訂..呀青口.?....想睇你有無改善先...呢道就泥好睇過tvb大戰蘋果...
到佢開倉果日,我諗都係勁多人去。。。:ice:
一邊有人嘈呢單, 一邊rg sf 做特價, 照清哂
呢d 係咪叫口裡說不身體卻很誠實
幾時又有好野開訂..呀青口.?....想睇你有無改善先...呢道就泥好睇過tvb大戰蘋果...
老文 發表於 22-11-2013 04:35 PM

廢話唔講, 默默讚好
一邊有人嘈呢單, 一邊rg sf 做特價, 照清哂
呢d 係咪叫口裡說不身體卻很誠實
Endless 發表於 22-11-2013 07:32 PM

最搞笑未係你呢D囉...
嘈同清RG都畀你知係同一班人...
不如講下期六合彩聽下仲好...
頭像被屏蔽
我是誠實的。
見到最平又是想買又到/平過我心目中價,我會即買。
見到最平又是想買但是未到心目中價,咁睇下有幾想買。如果好鐘意仲諗緊會不會雙入,咁多數即買。不過其實好少野想雙入。
唔係好想買,咁睇下平成點,同當時其他環境因素。
我一定唔會同錢鬥氣。小弟唔係有錢。人地店員分分鐘都係打工,轉個頭大家都唔知係乜水,啱嘅講多句冇所謂。唔啱比錢可以即走。
但係有D明知冇乜機嘅所謂優惠,咁真係打定輸數。
但係要有條件做上述決定邏輯的,一定要八下收下風呱。
所以可能好多師兄同小弟一樣,係介意某D店放流料。因為咁樣影響左做好決定嘅能力。
如果D店仲特登咁做將我地嘅錯決定變成佢嘅利潤,咁大家都知點評價該店。
頭像被屏蔽
上星期去拎隻EVA先又要上FB唱佢,
店賣350想收我訂價360..

上FB叫大家小心,佢又出聲明XDDDD

精品在你的發表的內容上留言。
精品留言: 「對不起,應該是收銀的同事忘記了處理,現正安排退款手續,如果今天收不到我們的電話聯絡,可以致電21489483聯絡我們的同事,多謝你的提醒,做成你的不便真的非常抱歉,敬請原諒」
上星期去拎隻EVA先又要上FB唱佢,
店賣350想收我訂價360..

上FB叫大家小心,佢又出聲明XDDDD

精品在你 ...
big_fish 發表於 23-11-2013 12:24 AM

佢地成日都係咁博大霧架啦,你唔出聲咪側側膊囉,隻戰王丸,佢地所謂到期取貨日前仲賣緊38x,一到期全線28X,擺明來貨平左,但就死都唔想平返比客,咪出d屎橋黎迫客拎左先再減價散貨囉
咁如果大家係想輸打贏要又真係唔關米青事。
我訂幾多都願意畀返實數,人地收平我係人情,跟單價係道理,唔會要求輸打贏要,所以我鬧得好理直氣壯。

至敝佢當時出口術又限量又盛呢,搞到d人人心隍隍,好彩果時冇信,冇訂到,唔係又比佢過一棟,佢地而家,至興係自已Fb九吹,又咩特價,又咩限定咁。
咁如果大家係想輸打贏要又真係唔關米青事。
我訂幾多都願意畀返實數,人地收平我係人情,跟單價係道理,唔 ...
果汁先生 發表於 23-11-2013 09:27 AM

出面賣平我冇計,但自己店兩個價我接受唔到.
我同佢講左唔平就比返單我,
我唔要訂買隻現貨算
至敝佢當時出口術又限量又盛呢,搞到d人人心隍隍,好彩果時冇信,冇訂到,唔係又比佢過一棟,佢地而家,至興 ...
tonylee12003 發表於 23-11-2013 12:34 PM

咁做生意賺到盡我理解,但做到咁小氣就咪開門市啦

冇貨比客退訂當冇事發生,佢當自己真係方丈呀