Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

貓店有電單車連人{:1_203:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
小小事,都唔知你班人想點?
玩具二五仔 發表於 21-11-2013 10:49 PM

ching, 我都覺得係小小事, 但小小事都做唔好, 點做大事AR?
咁大間玩具店搞出咁多小小事, 真係唔知佢想點??

你的羅緝和終審法院的法官一樣,只犯法一分鐘不代表犯法:o

他朝君體也相同
合併左係有原因,一黎廣告戶,二黎如果del左就人話河蟹,我係官理員當然揀大殺傷力既標題內容消失同合併,明解的 ...
JUNOWONG28 發表於 21-11-2013 12:02 PM

師兄果然忠於自己的原則, 比着我.... 唔係怕事就怕麻煩

看到某些師兄的留言, 另我想起自己的病夫心態及近期進擊的J2電視宣傳 {:1_222:}
件事真係小事,個個劣評本身冇問題,正常劣評完係唔會再幫襯番果間鋪...
但呢頭鬧完,果頭又去就真係攪笑...又唔係得一間
個個唔去,佢冇生意就自然會改善。
但個個鬧完又去襯番,點會真係改善
件事真係小事,個個劣評本身冇問題,正常劣評完係唔會再幫襯番果間鋪...
但呢頭鬧完,果頭又去就真係攪笑. ...
stevehonh 發表於 22-11-2013 03:02 PM

你又知劣評個班有再幫襯???
你又知劣評個班有再幫襯???
小堅 發表於 22-11-2013 03:39 PM

呢度已經有唔小ching話佢地唔只一次係咁,好明顯就再有幫襯啦。。。
呢度已經有唔小ching話佢地唔只一次係咁,好明顯就再有幫襯啦。。。
stevehonh 發表於 22-11-2013 03:45 PM

唔只一次唔代表幫襯多過一次...
每次中招都會有人上黎講,睇到未知佢唔只一次囉...

例如:月份成日訂左冇畀派,我話佢唔只一次,就代表我中左招之後再去訂咩...
唔只一次唔代表幫襯多過一次...
每次中招都會有人上黎講,睇到未知佢唔只一次囉...

例如:月份成日 ...
小堅 發表於 22-11-2013 03:47 PM

如你有睇晒人地講野,好多都講唔只一次中招。
唔小ching係叫佢改善,叫佢改善未代表會再幫襯,唔係叫佢改善來做乜
唔幫襯直頭叫佢執左佢啦。呢樣野拗來都冇謂。
如你有睇晒人地講野,好多都講唔只一次中招。
唔小ching係叫佢改善,叫佢改善未代表會再幫襯,唔係叫佢 ...
stevehonh 發表於 22-11-2013 03:53 PM

如果佢有改善自然會再幫襯...
如果得把聲講完就算,下次都係咁,一定叫佢執左佢...

大提前係你講佢改善前同改善後既分別...
係未出道歉聲明前,你可以睇返第一頁,好多師兄都話中過一次野唔再上當...
咁明顯未佢之前已經唔只一次咁做,包括:特價貨、訂野等等...
但之前佢冇出任何道歉聲明嘛...

好啦依家佢出左道歉聲明話會改善,你未放長雙眼睇下佢有冇改善...
有改善未再幫襯囉,買玩具求開心,揀一間平既玩具鋪黎買就係咁簡單...

再講,就算唔改善,間鋪都唔會執...
人地做批發,有幾多細鋪要搵佢拎貨...
淨係做批發同熟客生意都夠啦...
呢個係佢既優勢,亦係令佢唔著重員工質素既其中一個原因...
上樑不正下樑歪,有咩老細自然有咩員工...

P.S. 係FB好多人係小員工多過小鋪頭的...
開個價平盡全世界, 跟住同人講無貨.
又要威, 又要戴頭盔 :55:
如果佢有改善自然會再幫襯...
如果得把聲講完就算,下次都係咁,一定叫佢執左佢...

大提前係你講佢 ...
小堅 發表於 22-11-2013 04:01 PM

唔再幫襯仲點知佢改善左未? 點放長雙眼?
睇FB? 唔諗住再幫襯就連佢FB都唔上啦。。。
keep住上佢FB但又唔再幫襯我覺得好矛盾。。。
上面有ching講,"一路鬧佢但又一路check住佢FB睇佢幾時開倉"
根本只要佢有野平,大家一定去幫襯,香港人就係咁。。。
如果有鋪平過佢,咁我相信米青口口口會冇生意