Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

此POST再次引出一班輸打贏要CHEAP友....:p

<月經回覆> 落訂你情我願, 件野插水平返比你就人情, 收你訂價就道理.
頭像被屏蔽
回復 200# Endless

佢俾人插完萬二like咪又係冇小過,香港人喎?有著數殺父仇人都照幫襯
高登td:he:.............
最搞笑未係你呢D囉...
嘈同清RG都畀你知係同一班人...
不如講下期六合彩聽下仲好...
小堅 發表於 22-11-2013 08:30 PM

其實同唔同一班人有咩所謂....
鬧果d當佢地全部唔幫襯, 但d貨一樣清晒...
咁青口仲有乜需要理你地鬧果班人?因為對佢丁點影響也沒有...
出面賣平我冇計,但自己店兩個價我接受唔到.
我同佢講左唔平就比返單我,
我唔要訂買隻現貨算
big_fish 發表於 23-11-2013 02:49 PM

老實, 你接受唔到佢兩個價同青口冇關
訂價唔改道理係青口到, 唔通來貨貴左佢加你價咩
如果你訂左之後佢加你價就道理係你到
其實同唔同一班人有咩所謂....
鬧果d當佢地全部唔幫襯, 但d貨一樣清晒...
咁青口仲有乜需要理你地鬧果 ...
stevehonh 發表於 25-11-2013 11:14 AM

根本就冇關係...
係某D人係到老屈...
FB道歉POST插佢既加加埋埋都唔夠100人...
LIKE佢既有成12XXX人,一睇個比例就知插佢冇乜用...
原本個POST係畀人發洩對佢既不滿,依家變成老屈POST了...
好多人由精轉孤{:1_203:}

因為買唔到電單車:36:
好多人由精轉孤

因為買唔到電單車
ava03042003 發表於 25-11-2013 01:59 PM

咁 孤仔 服務係好過 青口
價又差唔多
我附近無弧 分店

有就可以比較下:36:

回復 220# stevehonh

但孤仔之前15機又攪到好大鑊....:70:仲有ht當人乞衣..精口又無品..蕉人態度唔好..紅輕又惡死..頑佬又臭串..尋真佬又呃人..皆旺皆黑店..紅貓又唔肯留貨比生客.福舌女神又嫁左人...基本上賣玩具既都無咩好人...架la:help:
咁多play,梗有一款&#21873;(重)口味

回復  stevehonh

但孤仔之前15機又攪到好大鑊....仲有ht當人乞衣..精口又無品..蕉人態度唔好 ...
老文 發表於 25-11-2013 03:30 PM
好彩元朗有神奇玩具店,明碼實價 重收卡悿{:1_203:}
我都轉左孤仔好耐, 不嬲都話孤仔好過青口:58:
又令我諗起,之前&#21946;某店訂左海乜堂某主打line某國際人氣超級英雄五號&#21948;神,
該店執本港玩具零售批發界之牛耳,但係都係訂左冇貨比。
但同時另一店都係收咁多訂就有貨比。
我成日憶測以該店之實力應唔會人有佢冇。
令人懷疑該店會否因為唔&#21873;價而唔入貨。

該店令我見識到訂野要去大舖,因為
可以好煩咁退訂,&#21874;錢擺佢度唔會唔見