Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

其實好簡單,呢個香港有好多利益者自然出黎護主。
我只係尋求公平既制度下。

有樣野好好笑,話說以前 ...
JUNOWONG28 發表於 20-11-2013 12:34 PM

無錯,太多既得利益者,還記得之前某隻黃金ex初出有現貨賣佢3點幾才貼fb但個個去到話無晒,接著有個話12點幾已買左的人護主:x
頭像被屏蔽
呢間野既有既問題唔係最近短時間, 而且好多BROTHER響呢度已經講過好多次,

所以, 佢出呢個道歉信之前, 已經知道自己錯咩, 但係佢依然講:

經過我們檢視後確實有相當嚴重的過錯。現向各玩具迷致萬二分的抱歉。

成因是同事間溝通不足引起!

佢地話溝通不足, 佢地日日吹水, 大大聲, 點會溝通不足, 講多過做, 算把啦.

D post合併咗:Q

:Q
合併左係有原因,一黎廣告戶,二黎如果del左就人話河蟹,我係官理員當然揀大殺傷力既標題內容消失同合併,明解的,公關手法。

但亦意味左我下次做d咩前d鋪頭係唔會再有任何預警同埋我會4圍去其他fourm post
好小事, 攪到咁大 {:1_236:}
我尋日都好想講,我係度睇到大家怒插米青既POST,而間唔中refresh一下就見到佢自稱開瘡既廣告,真係相映成趣。
今日就combine左。
TD欺人太甚
頭像被屏蔽
精品請你地做好d la..我地無其他地方買玩具架la...係你道買唔到野玩...我地只會繼續插爆你.亦都唔會再有人分享玩具post架la...求你做吓好心la.... :help:
岩岩收到佢短訊拎野:
「你好,我們是精品,你訂的MC81856 3點後到SSP,請收到此短訊後21天內到你訂的分店取貨﹗如有任何問題未能取貨盡快聯絡所屬店長﹗」

"MC81856"我真係唔知係咩,睇番張單都無呢個CODE,又唔係ITEM NO.,又唔係單NO...............當然我打番比佢問就知,不過其他店都係打貨品名稱,點解佢唔可以做得user friendly d
Send 埋呢D on DOG 短訊, 證明佢地既思想, 只係活在自己心入面.

要做改善, 收皮啦!!

岩岩收到佢短訊拎野:
「你好,我們是精品,你訂的MC81856 3點後到SSP,請收到此短訊後21天內到你訂的分店取 ...
etsc4344 發表於 21-11-2013 03:14 PM
精品請你地做好d la..我地無其他地方買玩具架la...係你道買唔到野玩...我地只會繼續插爆你.亦都唔會再有人分 ...
老文 發表於 21-11-2013 01:28 PM

唔知點解硬係覺得有少少曲線feel...
:64:
岩岩收到佢短訊拎野:
「你好,我們是精品,你訂的MC81856 3點後到SSP,請收到此短訊後21天內到你訂的分店取 ...
etsc4344 發表於 21-11-2013 03:14 PM

師兄,原諒佢啦,主要成因是同事間溝通不足引起   

相比起頑X人地清清楚楚寫明係咩...

真心的,人地搞FB,佢又學人搞...
人地SNED SMS,佢又學人SEND...
{:1_200:}

呢個Number有可能係佢自己內部入電腦既Number...
岩岩收到佢短訊拎野:

你有冇訂dio?
JoJo`s Adventure Dio Hirohiko Araki Specify Color (MC818562) Y4200
你有冇訂dio?
JoJo`s Adventure Dio Hirohiko Araki Specify Color (MC818562) Y4200
cccccto 發表於 21-11-2013 03:44 PM

WOW~~~~師兄強呀!!!:71: