Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

可能到時唔止無貨,連個倉都無埋騙大家去到荒山野領:love:
師兄我支持你。
好可惜,我連去睇佢都嫌浪費時間,無去到,所以幫唔到手。
還望有其他師兄挺身而出。
精字行頭聲大大
品格又無只識賴
無貨到時話平賣
貨到轉頭話賣哂
賣到個朵臭到壞

唔夠玩時吹特賣
好心玩家得個嗌
訂貨個時吹得大
貨到加價佢講哂

精品?咪再企出黎比人笑啦
食花生食到我傻
師兄我支持你。
好可惜,我連去睇佢都嫌浪費時間,無去到,所以幫唔到手。
還望有其他師兄挺身而出。
果汁先生 發表於 20-11-2013 11:52 AM

我都無去到,一早知係伏,但我全部野幫我個朋友做哂。
你有朋友受害,就叫佢打去投訴下
我都唔明,我果日兩點幾去佢地拆緊貨,我black同電單車1 set買冇難度wor~~~
佢做呢個價一個鐘去曬都嫌耐啦…~~~  當我打手又好,都係timing問題同fb公佈問題~~

特價貨去得快理想達到,去得慢乜7都冇~~~
大家對呢間野真係評價差, 佢應該個名改為 "無品" 會更貼切.:58:

精字行頭聲大大
品格又無只識賴
無貨到時話平賣
貨到轉頭話賣哂
賣到個朵臭到壞

唔夠玩時吹特賣
好 ...
JUNOWONG28 發表於 20-11-2013 11:53 AM
個前堤係你有證據佢一件都冇賣過,冇貨到過???~~~~
我都唔明,我果日兩點幾去佢地拆緊貨,我black同電單車1 set買冇難度wor~~~
佢做呢個價一個鐘去曬都嫌耐啦 ...
Lilith 發表於 20-11-2013 12:03 PM

又要平, 又要鋪頭一定要有貨俾佢嘛
香港人係咁啦
我都無去到, 因為佢有前科, 人格品格都有問題, 失去信心.:68::53:
香港人係咁啦
luciferdark 發表於 20-11-2013 12:10 PM

神奇,我朋友間鋪頭係精品總店旁邊一條街。
間無品出post唔夠十分鐘,佢去到話未到貨,留電話,到貨call佢。
後味見到佢入箱,佢又走去問,個員工話未開箱住要點貨,到貨call佢。
12分鐘後打黎同佢講無哂貨.只得返black。我唔知咩叫做又要鋪頭平又一定要有貨比佢。
個前堤係你有證據佢一件都冇賣過,冇貨到過???~~~~
Lilith 發表於 20-11-2013 12:07 PM

師兄你識唔識睇字?而且我cap低左做左我要做既野,
多左投訴咁多人證,到時有無證據係海關查架啦
告唔告得入真係無咩所謂,有人阻佢做野又好咩都好咋嗎。
我只係盡我所知去舉報姐。
神奇,我朋友間鋪頭係精品總店旁邊一條街。
間無品出post唔夠十分鐘,佢去到話未到貨,留電話,到貨 ...
JUNOWONG28 發表於 20-11-2013 12:15

C hing 佢fb出post後10 mins 應該仲未有任何一間門市係開咗門wor…~~
香港人係咁啦
luciferdark 發表於 20-11-2013 12:10

即所謂香港人輸打赢要乃世界之冠??~~~ :38:
佢做呢個價一個鐘去曬都嫌耐啦 ...
Lilith 發表於 20-11-2013 12:03 PM

可能你係熟客仔,所以未有貨囉...
唔係佢點會暗地裡開左隻冥雙子訂...
:38:
其實佢點左數先公佈有幾多隻放出來和幾點開始賣,就唔會比人插得咁勁