Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

啱啱精粉FB講左11月25日公佈開倉喎:67:
頭像被屏蔽
回復 62# mythsgod

串爆佢地囉:53:
回復  mythsgod

串爆佢地囉
SimonC 發表於 19-11-2013 08:39 PM

{:1_203:}剛串完.....
回復 64# 霸氣膠
Good Job:71:
又做方丈,未去到,已四大佳空。
原來方丈係咁解,”四大佳空”。:@

又做方丈,未去到,已四大佳空。
步京暈 發表於 19-11-2013 09:40 PM
米青口口口開倉, 俾人串到死左, 呢d叫 "人在做, 天在看", 以為平就大曬.
以下係一班人對佢開倉既"祝福":

會吾會未開就賣清(>﹏<)

已經做壞晒啦,點都救唔返……算吧啦

公布黍托咩?乜叉都冇貨、未到

冇人有期待, haha

開倉當日,唔好意思,未返貨,留電話,有貨call你,下午賣哂,唔好意思,貨品先到先得…………

尋日打去話今日返貨,問佢幾點返貨話唔知。。。
今日開鋪打去冇人聽,到有人聽就話已經賣晒。。。
呢樣唔俾&#22000;樣唔俾答多兩句好似要佢去死&#22021;,冇人迫你做特價,咁唔想做咪鬼做啦!
有冇特價根本冇人知囉,白行。。。

乜原來有倉咖.......
全部放d客收唔到sms冇拎果d貨?

搞好D員工態度先啦!搞開倉!妖

頭像被屏蔽
形象好返小小又自行插水。。。
路過 - 其實會唔會係佢地D員工自己hold 住D貨留俾自己或佢地D friends 炒? 好似之前豐澤D員工炒 iPhone 咁?
我諗車同影月佢有擺過出黎, 係太快比人掃晒(大部份係旺角店主), 如果係吹水冇理由孤仔會跟住散貨, 星期日我見孤仔早過精粉賣亞版, 但價錢嚇人, 影月$3XX, 都唔少貨, 但星期一精粉宣佈減價後, 出到去見孤仔一隻都冇, 連Black都冇剩, 應該係跟減比人掃晒
回復 70# AK30

乜有好過咩{:1_215:}
回復 71# 玩具Joe
師兄諗多左喇,根本就係冇貨
回復 72# treebear

擺明又係出招搞人地Gucci啦:DD