Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

頭像被屏蔽
佢成日都出口術架啦,仲信,反而我見孤仔賣到下午都仲有
呢間咁既垃圾.....今朝見到佢面書,都忽然覺得係咪堅
跟住中午大約點幾去SB攞7連順手去睇下係咪堅,去到成間鋪都無人,個3個定唔知2個所謂既SALES向到吹水多過咩,我行左幾個圈都見唔到有,跟住忍唔住問句,想問下係咪有平"電單車"?跟住其中1個SALES好似唔懮做既態度講"未返貨WOR",咁我之後再問大約會幾時會返到??個所謂SALES答"下半日啦....",個的態度衰到....真係最後1次,佢唔駛錢我都唔會入去,搵人請我都唔入去
頭像被屏蔽
之前都試個被玩,所以佢面書話有平貨;心想又玩野,唔知又有幾多ching被玩。
佢除非限定一人買一隻,你都會有可能買到。唔係都唔駛諗喇!
小弟基本上無幫襯過信禾青口,反而ssp店就行得順d,偶然見到新貨會手痕。

上次明明呢一刻至行完信禾店,搭緊電梯想上廿樓時再睇下面書,E~剛剛減價有$99非公變身槍喎,再落去睇睇,,,,,,,一。盒。都。無。。。。
頭像被屏蔽
今日留意左成日由佢FB一出POST

以下大部份係SSP店

10:XX AM 戰蝗$338,BLACK,影月各$220{:1_221:}

11:XXAM 有師兄到SSP店問話未返貨,唔知幾時有...{:1_237:}

12:00-1:XXPM 再有師兄白行

2:00~3:XX PM 叫人留電話但唔一家有貨....{:1_240:}

3:XX~ 4:XX PM 小弟趕到SSP店買左一盒BLACK $220 ,店員聲稱影月同車賣晒/無貨,仲話唔會再返貨留電話都唔會有(但我係親眼見到有箱上面印有"BATTLE HOPPER" :what:,我心諗可能係留比留電話既師兄,無同佢嘈{:1_240:})

差唔多時間有師反映留電話都只得BLACK....

4:XX~7:XX PM 有師兄反映留左電話後收到電話話先到先得.....有D回覆話已經賣晒

有師兄見到有好幾箱戰蝗但已經特價完{:1_225:},依家要$488,另精X FB上BLACK 由$220->$240

精X FB 話已經返貨但"大部份留比訂左既客人"....{:1_219:}

總結:先話特價引人去/打電話問試反應---->反應好就話賣晒----->HOLD貨再加價---->當大部份返朝九晚六既師兄收工趕到又唔想空手而回就中伏了{:1_218:}
總之一句講哂:cheap到冇朋友呀
曳仔呀!快啲出招打殘方丈啦:34:
有得選擇我一定無幫襯,除非無得佢有。
講左咁耐,其實今日有冇師兄買到部唔洗四魚既車呢
從來無出現過{:1_213:}
車就真係無見到有師兄講過話平過4魚入到{:1_237:}
佢咪係又出口術囉,首先話特價跟手去到話賣晒轉頭賣返四舊幾,咁你地忍唔到手咪同佢買,唔會去左第間舖買囉...唔係點引你地去....特價跟本從來未有過