Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 米青口口口話有平影月同電單車一事

7點前經過,只見black,咁睇黎black大把貨

孤仔車賣4字,依家精又係上返四唔通打龍通?
回復 40# SimonC
頑仔都唔方係好人。。。成日口口聲聲為玩家,其實咪又係商人!賺錢唔怪你,咪成日扮好人就得喇!講返正題,人哋同笨大落亞版,佢一向日本掃平野,㗎仔炒到呵呵聲,佢有Q得賣咩?冇謂要人好似上次tamashii exia咁聲稱bid貴貨返黎比客咁陰公啦!但係又有現貨賣冇得比訂客至奇銀怪:67:
早排精x話搞開倉喎~~仲係不日舉行添~~
九成咪又係9up....:ar:
開倉有幾難? 佢成個倉都有不知幾多垃圾.
精粉真係有平野汁
貨量都唔算少
之前有一次行過見有成楝特價野,
好快就去晒要撞手神
而家去親信鵝
九史逼都要逼入去行個圈搏有野平
我諗有幾多人同我一樣虎視眈眈
所以見fb先落去又撞唔啱開售都幾難有得汁
頑仔次次都冇乜大減,孤仔買算啦
破底價一定唔係佢,佢一減精粉又減{:1_203:}
戰王丸晌頑仔@*) 時我落去精已是鬼鼠賣@&)
回復 47# AK30

兩間都係奸商黎架喇!最想睇佢地開戰、咪我地玩家得益囉
:blame: 大家醒吓啦 !! 佢地每次都私下留晒俾熟客,所謂熟客就係炒家囉 !! 炒家炒得貴,佢地平番四五十,大家自然會覺得皇恩浩蕩咁衝去幫手散貨啦 !!
咪又係留哂比其他鋪炒,尋仇佬咪其中一間囉,正x街!
回復  SimonC
頑仔都唔方係好人。。。成日口口聲聲為玩家,其實咪又係商人!賺錢唔怪你,咪成日扮好人就得 ...
AK30 發表於 19-11-2013 02:06 AM

好簡單
我理得佢係咪扮好人
佢起碼口講有平野賣就真係有
賣完就正正經經上 FACEBOOK 交代 / 拍賣 BID 晒
回復  SimonC
頑仔都唔方係好人。。。成日口口聲聲為玩家,其實咪又係商人!賺錢唔怪你,咪成日扮好人就得 ...
AK30 發表於 19-11-2013 02:06 AM

佢話為玩家既說話,大家都明白只係門面野。
開鋪當然要賺錢啦,唔係食西北風咩。

上次exia果單野唔知佢真吹定假吹啦,反正到最後其實訂客都係遲左兩日就有,算數啦。
月份果種鋪頭,等半年之後先同人講無貨要退訂。

最少老童次次有貨賣,而真係有師兄買到。而唔似今次咁,睇晒所有post,都無一位買到單車。
好簡單
我理得佢係咪扮好人
佢起碼口講有平野賣就真係有
賣完就正正經經上 FACEBOOK 交代 / 拍賣 BID  ...
玩具 發表於 19-11-2013 11:46 AM

讚同! 起碼頑仔係會講明有幾多數量, 同幾時開始有得賣, 唔使攪到人個個仆出到去就話賣哂...{:1_237:}
唉總之比玩具玩唔緊要、比玩具舖玩真係好X嬲囉

終於見到有D CHING講返D公道話,
無一個打開門做生意既係真係為客人,個個都只係為自己荷包
硬說係有分別既係兩隻邊個重有D咁多多既良心邊D無
今次米青真係玩得太過火...我12點過去MK信和果間佢話未有要等下午
3點再過去果時佢就話sold out,重有個所謂既客企係度話自己買到
其實係唔係真係買到都係個問題
訂野都係睇價錢,好價期準自然多客
我都冇限死邊度買

樓上師兄不妨去精fb嘈吓,可能有so
不過就唔好好似之前有條訂Lego友咁無目的逢Post炸
我自己每次心態都係,有就當中獎,無就算。

唔好胞太大期望,會開心d.