Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

回復 737# chaplin

我好快睇完一件揀完無問題就走,事實上真係有驗屍官,亦都有sad貨,haha
想問下有冇人知12/5買的~~有問題係咪都可以7日內去一換一??~~
有冇人換到呢??~~我都想換條褲同AJXI~~
danielon 發表於 14-5-2013 01:06 AM

應該就唔係, 一換一只係張VIP. 我12號買, 都要要換.
it seems really hard to put on the Jordan XI with the figure? or is it just me?
it seems really hard to put on the Jordan XI with the figure? or is it just me?
bati601 發表於 14-5-2013 01:59 AM

我都覺得, 試咗幾次先得, 有少少暴力, 但怕整爛
其實都幾慘,13~18/5係vip換件日期,亦係12/5開賣的大貨7日維修期。
2批人同時間去,EB應派0tea同旺旺。
其實都幾慘,13~18/5係vip換件日期,亦係12/5開賣的大貨7日維修期。
2批人同時間去,EB應派0tea同旺旺。
ZARD 發表於 14-5-2013 06:39 AM

其實真係好奇怪, 係唔係專登咁樣安排? 見尋日個人兄講到11點都仲排緊隊, 搞到我都唔敢呢幾日去.

咁情況入手哩隻 Jordan 真係有難度. 金錢, 時間要付出, QC又有問題, 攪到我諗住上網 bid 節省時間都唔敢; 壞貨都唔知點算.{:1_206:}
bati601 發表於 14-5-2013 01:59 AM

AJ11係難著過其他, 因為設計為左就LOW CUT版, 關節近乎要90度插入去. 好難.
諗住過兩日兩三點去,希望少人D~~~
諗住過兩日兩三點去,希望少人D~~~
homingwah2005 發表於 14-5-2013 10:36 AM

我都係, 寧願早少少1:45去到, 好過夜晚排2-3粒.
尋晚真係排到灰,由5點幾排到8點幾先有得換。
個body仲要入廠整,又要唔知等幾耐,灰到爆:die:
get the HK-Kicks version la!

琴晚我都去排,6點半排到10點15分~無計,開頭櫃台得一個哥仔搞,後尾BILL妹先幫埋手,,一條隊買貸,一條隊換貨,真係相影成趣~不過,佢地2個都唔好受,我地辛苦之餘,佢地重辛苦,不過一D都無黑面,俾
如果我想買..是否不要買呢暫時?

回復 758# WANOWEN

琴晚我都去排,6點半排到10點15分~無計,開頭櫃台得一個哥仔搞,後尾BILL妹先幫埋手,,一條隊買貸,一條隊換貨,真 ...
WANOWEN 發表於 14-5-2013 11:29 AM

唔知師兄係咪又想講抵讚,不過講句公道說話:
佢地辛苦有錢賺,你地辛苦得個吉。
隻鑊係佢地自己公司整出黎,依家補緊鑊佢地仲敢黑面?

講道理你面黑都未輪到佢地面黑啦師兄:42:
買一隻走幾轉,你唔黑面我真係要俾個讚你添:71: