Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

回復 759# ritatam

唔急可以等下先

琴晚由7:10pm排到9:10pm, 排咗2粒鐘都未入到個門口半步, 最後頂唔順, 腰又痛, 所以放棄了! 其實排我前面只得廿卅十人, 點都冇諗過要等咁耐, 真係佩服我身後班師兄可以挨到十一點幾! 我心諗,enterbay QC出現問題, 點解要辛苦我哋呢班所謂VIP, 俾二千買d好多問題嘅figure, 仲要仆返黎換件排到high high咁, 俾阿媽知實鬧, 唔係鬧enterbay, 係鬧我做乜玩玩具玩到咁折隋! 其實enterbay應該開設一個驗屍專區啦, 凡驗耐過5分鐘就調佢入去俾佢哋慢慢驗, 唔好阻住其他師兄! I am really enter悲?
應該就唔係, 一換一只係張VIP. 我12號買, 都要要換.
mj23 發表於 14-5-2013 01:37 AM

你果隻衰咩呢??~~

我果隻條頸未玩已經花左少少~~應該係佢裝頭雕時造成~~都唔知換唔換好~
條褲公牛LOGO附近痴左D黑色膠~~好似膠水乾左咁~~一定要換~~
對AJXI~~左腳漆皮位未乾油就封紙~~花左少少~~後面23打直有一劃黑色~~
右腳鞋底不是半透明~~變左實色~~睇唔到JORDAN LOGO~~
其他都冇乜問題~~
回復 760# samuel2
唉,呢單野真係經典左D既~琴晚話多人又唔係多人,我一早去到前面估計都係20個人都唔夠,我都唔明點解要搞到10點幾先有得走~前題係我只係放低個波DEE就走,前後10分鍾都唔使~黑面??我等到無左表情多D~~~:42:
回復  samuel2
唉,呢單野真係經典左D既~琴晚話多人又唔係多人,我一早去到前面估計都係20個人都唔夠,我都唔 ...
WANOWEN 發表於 14-5-2013 12:09 PM

總之辛苦了玩家:70:
見到你地尋晚咁,要考慮搵日放下午假去。
點諗到20~30人要搞2~3個鐘。
回復 760# samuel2
jordan我無買 純入黎睇睇~我自己個人系比較中意EB產品 因我自己無太喜歡外國英雄 尤其鋼鐵俠真系一D興趣都無~不過HT勝在產品 QC好 整體完成度高 EB的QC時好時壞 買野仲要幫忙QC 換野又唔系快 換得幾次 以後買野都要林過度過啦
琴晚我都去排,6點半排到10點15分~無計,開頭櫃台得一個哥仔搞,後尾BILL妹先幫埋手,,一條隊買貸,一條隊換貨,真 ...
WANOWEN 發表於 14-5-2013 11:29 AM

我都覺得尋日職員態度幾好!

JK

記敍文一則:
h ttp://space.uwants.com/index.php?uid-1659955-action-viewspace-itemid-483139

回復 765# samuel2

有時唔係話幫佢口定咩~
EB佢
唔夠人手事態嚴重應該bill自已到場舖外set counter 換件!

去活方都夠膽、自已舖外唔做?
如果我想買..是否不要買呢暫時?
ritatam 發表於 14-5-2013 11:45 AM

其實就算新一批貨都未解決到d問題, 真係想買就要有心理準備要換完又換!
我哋唔係要有咁嘅奴牲下嘛?
佢唔面黑,我哋就贊。佢交垃圾,跟住肯換,我地就要 ...
roseba 發表於 14-5-2013 12:28 PM

無錯!
我既原則就係我唔駛你(EB)對我地(客人)好似貴賓咁服侍,但求你(EB)唔好當我地(客人)好似玩具咁老馮任玩就可以了。
回復 770# WANOWEN

師兄,睇唔到你想寫啲咩。
唔夠人手事態嚴重應該bill自已到場舖外set counter 換件!

去活方都夠膽、自已舖外唔做?
DiceK 發表於 14-5-2013 12:32 PM

好明顯佢無危機意識,連咁簡單既Contingency Plan都無。
只係靠兩個Staff係度邊搞得掂,過關人多都要開多幾個Counter啦。
好奇地諗最後一日換件唔知駛唔駛排通頂呢?
回復 769# roseba

呢位巴打又唔使咁大反應既~
呢隻只係我第一隻EB既公仔~(可能巴打已經唔係第一隻)
一隻不能論成敗,我會俾呢次機會佢,
但之後出既我都會小心D,唔會咁快入住~(我諗大部份人都會咁架啦~)
到時再係咁就真係幫唔落啦~
凡事都有第一次~咪當佢係技術性失誤囉~