Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

係咪懷貨,我覺得見仁見智,人云亦云!
我星期一晚排到10點幾,我只係換對AJ11(鞋面有花痕),期他冇 ...
cc9394 發表於 15-5-2013 02:13 AM

可能橫掂都係去一轉換其他, 都唔爭在換埋.
其實少問題的話都真係唔想排咁耐隊換
但係我對AJ11, 一隻鞋帶都冇
對AJ10,兩隻都係右腳
唔換唔得...
你買果隻已經係執過QC既貨!

果條驗屍係vip果堆垃圾貨…
地獄滾球 發表於 14-5-2013 11:51 PM

甘即係依家先買果D會QC較好? 會可以即場CHECK埋?
我都好關心呢個問題,依家去買嘅係咩已經執過QC問題?
琴日見到個女人換AJ2.... 職員講到明睇3對都唔接受就要留低維修.

佢睇左5對以上, 職員話都睇到過左3對了, 佢話留底維修, 職員話其實維修完出既貨都係差不多,

我就咁睇真係唔覺有咩大問題, 佢唔係想買對縮細版呀? 玩具姐.
甘即係依家先買果D會QC較好? 會可以即場CHECK埋?
天碼 發表於 15-5-2013 01:00 PM

應該好過頭批貨!但唔可以即場check埋…
想問下件衫d字改左, 咁褲有冇野改到?
琴日見到個女人換AJ2.... 職員講到明睇3對都唔接受就要留低維修.

佢睇左5對以上, 職員話都睇到過左3對了 ...
DiceK 發表於 15-5-2013 01:40 PM

如果佢地話維修完都差唔多,咁即係唔值2000:blame:, 睇黎eb開始唔想維修...:cool:
如果佢地話維修完都差唔多,咁即係唔值2000, 睇黎eb開始唔想維修...
小志強 發表於 15-5-2013 01:51 PM

唔係呢, 因為枱面已經攞左5對以上既AJ2係度俾佢揀, 佢都接受唔到. 所以佢放低一個月, 再攞都係咁.

講得1999. 玩具就係玩具, 佢QC再點好對AJ2都係咁嫁啦, 唔通要EB變對可以穿鞋帶俾佢咩?

我覺得係琴日有D玩家過份左.

雖然我換完幾條褲都問BILL妹: 點解左右公牛印總係一邊粗線一邊幼線?  最後都係算了, 總算有隻完整既#23玩就算.
借問聲換貨去到幾時?我係頭一批VIP貨(朋友代買),唔知最新發展如何,謝謝:64:
唔係呢, 因為枱面已經攞左5對以上既AJ2係度俾佢揀, 佢都接受唔到. 所以佢放低一個月 ...
DiceK 發表於 15-5-2013 02:02 PM

一邊粗一邊幼? 有冇出界??
一邊粗一邊幼? 有冇出界??
mj23 發表於 15-5-2013 02:39 PM

無, 但係條條都係一邊LOGO粗體左
回復 815# adidas

13-18號
隻23日日有新野,明天才得閒去換,希望唔好咁多人啦
各位ching們知唔知聽日EB開唔開門?