Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

回復  roseba

呢位巴打又唔使咁大反應既~
呢隻只係我第一隻EB既公仔~(可能巴打已經唔係第一隻)
一隻不 ...
WANOWEN 發表於 14-5-2013 12:58 PM

師兄,唔好誤會,我唔係針對你!莫怪!
比起大家,我一定係新仔。因為我第一次買figure就係MJ45...詳細唔再講,你可以睇返另外一個post嘅110頁。
我真係覺得好火先出post。亦都希望大家唔好姑息養奸!
如有得罪,請見諒!
回復 777# roseba [/b

唔係唔係~可能我平日幫襯開HT~
幫襯埋佢D黑面^^
所以有個對比~
感覺排都排得順氣D(我都係犯賤架啦~)
而且琴晚一個斯斯文文既小朋友~一個係BILL妹~
想發作都唔知點發好@@
呀BILL哥呢個人手安排真要一讚~   :71:
回復  roseba [/b

唔係唔係~可能我平日幫襯開HT~
幫襯埋佢D黑面^^
所以有個對比~
感覺排都排得順氣D( ...
WANOWEN 發表於 14-5-2013 01:16 PM

真係唔值得讚,2000蚊買sad貨,唔係笑下換返比我就得,我宜家都仲未收電話可以攞返...
回復 779# 小志強

唉~
我係換波DEE~
要等成個星期~
到時又要排,諗起都驚驚地...
真係唔值得讚,2000蚊買sad貨,唔係笑下換返比我就得,我宜家都仲未收電話可以攞返...
小志強 發表於 14-5-2013 01:33 PM

我覺得師兄都係諷刺下佢地啫!如果阿Bill夠彊自己蒲頭,我諗佢都好大鑊。
門外十數人、仲未開門
回復 781# roseba

我諗呀BILL佢屋企人都幾唔得閒~~~
過左廿五分鐘仲唔開門!
小弟喺7仔訂左,平時訂開ht,第一次訂eb就攪d咁既野:69:
十几人喇?又要個几兩個鐘了*_*

門外十數人、仲未開門
DiceK 發表於 14-5-2013 02:09 PM
唔怪得咁耐、佢攞出來的貨真係唔得、位位都最少用十五分鐘
DiceK 發表於 14-5-2013 03:02 PM

Eb 唔係連維修都唔掂呀!! 有冇搞錯呀!! 壞貨換壞貨,當客係水魚.:blame:
回復  小志強

唉~
我係換波DEE~
要等成個星期~
到時又要排,諗起都驚驚地...
WANOWEN 發表於 14-5-2013 01:47 PM

我隻白45 body15/4拎去整,整到宜家都未有影呀!仲叫我預月底到。。。
“好彩“我有兩隻紅23, 一隻自己玩;一隻拆在同其他師兄jersey换warm up suit,賣埋散件,剩左個body放落白45玩住先咋。。。WTF!

回復 789# chaplin

成個月有多???!!!真係佛都有火:blame:
BILL妹重同我講預一個星期左右,唔通佢點我!!!!!
我想玩隻玩具姐~到頭來俾隻玩具玩返轉頭...
DiceK 發表於 14-5-2013 03:02 PM

尋日揀剩嘅,今日攞出嚟俾大家繼續揀。