Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

尋日揀剩嘅,今日攞出嚟俾大家繼續揀。
AIR飛行之旅 發表於 14-5-2013 05:30 PM

EB一貫作風....{:1_218:}
依隻23號, 慶幸我只係散買咗個『空盒 + MVP獎盃』.....我依家只係想散買埋件23號波衫就算

不過, 我對個 MVP獎盃 有少少不滿...獎盃上個人像, 其實係咪應該整靚啲 & 硬淨啲 呢....:ice:
依隻23號, 慶幸我只係散買咗個『空盒 + MVP獎盃』.....我依家只係想散買埋件23號波衫就算

不過, 我 ...
fukada 發表於 14-5-2013 06:48 PM

老實講, 其他野係差, 但個MVP獎盃我覺得OK喎
尋日揀剩嘅,今日攞出嚟俾大家繼續揀。
AIR飛行之旅 發表於 14-5-2013 05:30 PM

咁我12號買既一批, 唔洗(冇得)揀, 放得就等佢call我? 如果太屎我都唔想晒時間揀, 佢拎返廠搞好過.
回復 790# AIR飛行之旅

無謂落井下。
    有時講野公平d,我親眼睇住揀剩玩同壞件放埋一堆,根本呢d配件成本接近零,d員工吾會為咗同老闆慳攪到晚晚冇得收。
今晚吾知ching們要排幾耐先換到件?質素如何?
我是憤怒!!!:blame:
有圖有真相,個白#45 body維修左一個月但影都無!仲叫我預5月尾喎!!
紅#23 body就一星期拎得,EB你玩膠我呀???{:1_222:}
今日收工去買,都係分兩條隊,買嗰條隊好少人,換嗰條隊約10個人,當我行到入去時聽到靚女姐姐同我前面位師兄講只收現金,我就掉頭去撳錢,當時見到有位哥哥仔同一位女士係到服侍緊位師兄,見到張枱面好多鞋,到我撳完錢返黎嘅時候,依然仲係個位師兄,咁當我係度等緊靚女姐姐同我開單同埋入袋嘅時侯,就好奇地睇下點解咁耐,原來係一位驗屍官,到我拎袋嘢走佢都未攪掂,排佢後面d師兄真係慘。可能我好彩,我嗰盒完全無問題,唔洗換任何嘢,亦唔見之前d師兄所講嘅QC問題。我只係想講講感受,不喜勿插。
即紅23已取但白45仍沒有?嘜兩只波地有唔同既咩?
今日收工去買,都係分兩條隊,買嗰條隊好少人,換嗰條隊約10個人,當我行到入去時聽到靚女姐姐 ...
airbus 發表於 14-5-2013 11:45 PM

你買果隻已經係執過QC既貨!

果條驗屍係vip果堆垃圾貨…
即紅23已取但白45仍沒有?嘜兩只波地有唔同既咩?
kwff 發表於 14-5-2013 11:49 PM

就係咁我先慶:blame:
    !!!有乜理由遲黎先上岸?
你買果隻已經係執過QC既貨!

果條驗屍係vip果堆垃圾貨…
地獄滾球 發表於 14-5-2013 11:51 PM

都唔一定, 我12號買既都係QC 有問題
都唔一定, 我12號買既都係QC 有問題
mj23 發表於 15-5-2013 01:23 AM

咁講即係撞手神架乍wo{:1_201:}
係咪懷貨,我覺得見仁見智,人云亦云!:38:
我星期一晚排到10點幾,我只係換對AJ11(鞋面有花痕),期他冇乜問題!
排前面換貨果位Ching,店員問他換什麼,他說3對波鞋(鞋污穢)、奬杯(色有問題)及素體(腰鬆)!
我見一位店員拿了對AJ10上樓一陣,後拿回一對問他有冇問題,於是他看了一會說OK!
點知果位店員跟他說,這就是他拿來的那對鞋,店員只是用紙巾輕未咗幾下!當時見排在後面的Ching,個個都O晒嘴!{:1_201:}
以上所見,我覺得有部分Ching,見人地講D位污穢,自己睇都未睇清楚,就對號入坐,仁云亦云,見有得換就走去換!:54:
咁講即係撞手神架乍wo
etsc4344 發表於 15-5-2013 01:58 AM

可以咁講, 不過我覺得鞋上色係好咗