Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

各位師兄隻jordan 仲有現貨嗎?
岸居仔 發表於 27/5/2013 19:32

暫時未有∼∼
想問下Lebron James係咪只會出主場白色?
希望大家仲記得我係呢個post傾過下啦......話說公開發售當日...幫朋友多買一隻Jordan No. 23 Road version, 可惜事隔近兩個月仍不提貨....請問各位ching有冇辦法放出去.....even平100,200都冇問題...
p.s. 我唔係炒家...只不過真係俾呢個所謂既朋友呃左....唉...
回復 852# ahying12

Ching.平d讓比我ok?

上y拍放左咪得……………………
唔知哥哥去咗邊樹?????

你D朋友不要也吧。有得抄就要,沒有就無影。

EB Jordan 究竟想点 長短腳 {:1_213:}{:1_213:}{:1_213:}
回復 857# chanyinkit

師兄睇下股連大臂關節有冇得調高低,如果其他野無問題最好唔換,eb 會用壞既body同你換,又要你等成個月... 我已經領教過。
回復 858# 小志強

唉 {:1_224:}{:1_224:}{:1_224:} ... thx ching {:1_237:}

To : EB
My first time is my last time