Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

依家仲有有現貨買?
我諗冇第二水,一鑊都蝕死. 因為全部玩家都知紅23唔掂,第一水d貨都賣唔晒...
小志強 發表於 13-5-2013 03:59 PM

我相信傻BILL會創造奇蹟架
次次跌落谷底都可以爬番上黎
......
......
......
......
雖然之後都係會跳番落去
有冇ching share更換品質素?1516換吾換對aj2,10好, thx
homingwah2005 發表於 13-5-2013 05:52 PM

呢一水, 鞋既上色係好咗, 冇出界. 但我有其他問題.
今日換貨, 對十一明顯靚咗,件波衫印字有番波衫紋
chungyuihing 發表於 13-5-2013 04:17 PM

多唔多人? 多人就過多一兩日先出去
有咩問題,等我地都留意吓;)

呢一水, 鞋既上色係好咗, 冇出界. 但我有其他問題.
mj23 發表於 13-5-2013 06:18 PM
有咩問題,等我地都留意嚇;)
homingwah2005 發表於 13-5-2013 06:30 PM

一隻鞋既後睜有變型既情形, 另一隻未乾就包住張紙, 同張紙痴埋咗, 一搣就一撻撻冇咗層油
回復 695# samuel2

伸脷ver. 尼個方法我係其他post都有提過,相信係eb散貨唯一出路.
我諗第二水都差唔多! 可能係 D 衫好 D! 唔會咁離普 !
但 BODY 一定會搖擺人 .....
ryantsang84 發表於 13-5-2013 04:08 PM

如果有第二水... 我諗eb會扮,其實d貨都係同一水。即第一水扮第二水,揾你地食晒,唔會再做一批賣唔到既貨,做生意都要識斬覽。
諗住join左member唔洗排隊,點知訂要排,攞要排,連今日換件都要排...
EB咁樣對啲消費者,簡直一肚氣
排隊換野既人龍.....仲長過買野既人好多....
會唔會有人買完即刻排定換野條龍呢?:he:
我見到好多師兄排左好耐,包括我!只係想換對波鞋由6pm等到依家都重等,2粒鐘都黎!!真係離x唒鐠!差安排!!!!!
服咗eb,明知這價錢的12寸QC一定要好,咁都夠胆攞出來賣,做衰自己,傻bill好嘢
回復 709# killblood
唔係咁誇張呀?!6點排到宜家?換件應好快吧?
想問師兄依家有幾多人排呢???
回復 707# tabascobra

enterbay都係買現貨好, EB預訂唔係第一次領野:o