Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] No.23 Michael Jordan

唉....好地地一隻可大賣既MJ23...宜家搞到個個都驚qc問題:26:
唉....好地地一隻可大賣既MJ23...宜家搞到個個都驚qc問題
aruns 發表於 13-5-2013 02:11 PM

最奇怪係佢遲一星期賣,但冇咩改善...:38:
回復 662# sugizoho

唔使兩個月。我上個星期一拎個body返去,星期六已通知我有得拎∼{:1_221:}
回復 683# 小志強
其實咁樣都有過好處就係人人都有得玩!!!唔會比人炒
請問之前vip優先預購有問題的mj是否今天開始可以換?
最奇怪係佢遲一星期賣,但冇咩改善...
小志強 發表於 13-5-2013 03:36 PM

唔奇怪WO
得一個星期可以有幾大改善

唉,本來都諗住入,依家等無了期GE第二水睇下點先
請問之前vip優先預購有問題的mj是否今天開始可以換?
emilykls 發表於 13-5-2013 03:46 PM

等電話或者打去問,n小姐之前話盡量,唔一定搞掂.:42:
唔奇怪WO
得一個星期可以有幾大改善

唉,本來都諗住入,依家等無了期GE第二水睇下點先
etsc4344 發表於 13-5-2013 03:52 PM

我諗冇第二水,一鑊都蝕死. 因為全部玩家都知紅23唔掂,第一水d貨都賣唔晒... {:1_230:}
我諗冇第二水,一鑊都蝕死. 因為全部玩家都知紅23唔掂,第一水d貨都賣唔晒...
小志強 發表於 13-5-2013 03:59 PM

我諗第二水都差唔多! 可能係 D 衫好 D! 唔會咁離普 !
但 BODY 一定會搖擺人 .....
唔好呀,我係7仔訂左
今日換貨, 對十一明顯靚咗,件波衫印字有番波衫紋
我諗冇第二水,一鑊都蝕死. 因為全部玩家都知紅23唔掂,第一水d貨都賣唔晒...
小志強 發表於 13-5-2013 03:59 PM

如果佢依家掉晒啲QC差既貨蝕得仲甘。
佢依家情願慢慢收番D QC差既貨再加工然後再賣番出去好過
又或者提早出伸脷限量版搞多次入會搵人清左佢第一水既貨。
如果佢依家掉晒啲QC差既貨蝕得仲甘。
佢依家情願慢慢收番D QC差既貨再加工然後再賣番出去好過
...
samuel2 發表於 13-5-2013 04:18 PM

幫eb諗埋d賤招.....雖然佢一定諗到........
幫eb諗埋d賤招.....雖然佢一定諗到........
hoho10120998 發表於 13-5-2013 04:31 PM

呢啲銷售技巧唔駛教佢地都會諗到:he:
由佢白45嗰轉已經知道佢地既經營手法,係幾咁抵讚:x
有冇ching share更換品質素?1516換吾換對aj2,10好, thx