Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

回復  catcat

點解pass呀?
chankb 發表於 6-4-2013 16:30

pass x 2 :63:
回復  catcat

點解pass呀?
chankb 發表於 6-4-2013 04:30 PM

MK42自慨念圖流出小弟已經唔鐘意個配色,加上定價貴,呢款小弟要PASS了。

IM3仲有大把1/6未出,隻隻都入會家變架。:no:
pass x 2
布魯士 發表於 6-4-2013 04:35 PM

點解大師pass x2呀?
回復 166# 布魯士

布大唔係頭先話排隊多人嗎{:1_218:}, 點解又臨時pass?  連你都passHT點算{:1_240:}
回復 167# catcat

明解{:1_203:}

小弟見今次VIP可早訂, 決定今日下山出MK了:!
HT或者...走去放蛇,bid晒炒家全部單!
交收時記低會員號碼,然後出示HT職員證表露身份!
用"不拾當使用VIP會籍作炒賣活動"既理由沒收會員證或將會員號碼入黑名單(永遠不能使用)!
哈哈哈.....
而家仲係VIP限定?定普通人都去得訂?如果係,我一陣放工去訂:he:
而家仲係VIP限定?定普通人都去得訂?如果係,我一陣放工去訂
迪捷路貓 發表於 6-4-2013 17:11

今日仲係 vip, 非 vip 聽日先開始
HT或者...走去放蛇,bid晒炒家全部單!
交收時記低會員號碼,然後出示HT職員證表露身份!
用"不拾當使用VIP會 ...
toyman 發表於 6-4-2013 04:50 PM

唔好傻啦ht根本就係想你炒
唔好傻啦ht根本就係想你炒
mana 發表於 6-4-2013 17:20

:71::71::71::71::71::71:
MK42自慨念圖流出小弟已經唔鐘意個配色,加上定價貴,呢款小弟要PASS了。

IM3仲有大把1/6未出, ...
catcat 發表於 6-4-2013 16:39

agree.........China feel {:1_198:}

回復 176# 布魯士

無法.......今次第三集有中國資金, 連亞洲狂人Mandarin明大帝都可以改成西人穿龍袍, 我估下集可能會加d舞龍舞獅千人操...
噤呢位VIP玩家都幾勁!! 可以一個人收儲噤多隻

回復  emilykls
kcnneth 發表於 6-4-2013 02:02 PM

係呢位炒家勁,可以有咁多身份証登記咁多VIP.........
但今集tony係咪主要著mk 42 & mk 17?! 其他係幫拖機械?!
回復  布魯士

無法.......今次第三集有中國資金, 連亞洲狂人Mandarin明大帝都可以改成西人穿龍袍, 我估 ...
chankb 發表於 6-4-2013 06:12 PM

下集應該翟近平著iron china:DD