Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

看來香港人真輸了.............南亞人吹雞多人.......我真好火...
個度係咪排聽日ua隻mk7 ? 咁早就咁多人排 ??!!
dvddvdhk 發表於 5-4-2013 10:23 PM

chi sin :Q 邊夠南亞大軍派
星期日邊到排幾點開始{:1_197:}
家下係玩具玩人,定人玩玩具{:1_203:}
家下係玩具玩人,定人玩玩具
東方無敵 發表於 5-4-2013 10:32 PM

:42:玩具玩人多,正如星矢來到都係炒價.
就如P仔一樣...硬係唔跟原設, 加左美型完全冇左果種肥美感
不過 ironman 一路都唔跟原設
denniskwong 發表於 5-4-2013 09:56 PM

p仔每出一隻我一樣忍唔住出post 話太瘦,下巴唔夠橫, 但我會照買 .
我只希望終有一日出p同ironman會跟倒原設 ...
chi sin  邊夠南亞大軍派
kkkso04010 發表於 5-4-2013 10:26 PM

排成咁 , 真係要好有愛及好有衝勁先得 , 今晚又熱又潮濕 , 聽朝又會凍 , 真係挑戰人類對玩具既極限 !!
我想報消隊員噴水掃南亞人..............正
完來 tony 係南亞人,幾多同鄉支持。
南亞人排玩具,玩家排鵝頸橋”打擊”炒家同候活,安排成咁齋睇都火滾:blame:
正...合金版 mark 42 同 WM入硬, 本来中意mark 6 同第一代WM, 不过太贵唔高追
唔鐘意哥哥,點解又要訂呢?
如果一心用來炒,不如放張哥哥單,之後bid返隻42仲好過。
聶風 發表於 5-4-2013 09:35 PM

咪踢爆人啦...{:1_203:}
覺得心口個燈位比起MK IV, V ,VI 呢幾代都做得差咗, 得返一塊膠片咁{:1_204:}
其實ht今次想表達d乜?vip訂先,可杜絕d炒家嗎?其實看看老虎就知絕大部分vip也是炒家,一來vip有折扣,二來仲優先訂,三來仲在網上賣多一、二百。令到我地d心急玩家真係感到憤怒。其實ht可以照派籌,但籌要有number,已經可以杜絕很多炒家,包括南亞!
出面大風大雨:35: