Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

大脾甲高d  腰粗d  就差唔多
回復 69# thiam

因為個胸甲唔可以再細..所以加闊條腰先係上策∼!!!
回復 78# 不肖生

多謝ching:sad:
唔好意思,各位大大! 其實我想問Xl II 開訂了嗎?
剛打去問哥哥唔洗排喎!!!
由於現時排隊人數眾多,本司將提前於晚上九時正截龍,不便之處,敬請原諒。

VIP 都要截龍{:1_206:}
我在皆旺訂了2張 1950 1張平20 攞貨包14天保用
Neymar 發表於 5-4-2013 08:27 PM

我想要,尼馬兄,唔該留俾我
想問下可唔可以訂2隻?

想1隻戰損...1隻正常...
Neymar 發表於 5-4-2013 08:27 PM

安全嗎,等一年???
......
剛剛去Full Pay 哥哥,但唔係VIP又訂唔到,欲哭無淚
其實玩具邊有完美比例架...執到咁嚴...c兄你老婆/女友一定係完美無瑕...(講笑)
aruns 發表於 5-4-2013 08:01 PM

其實可以, 就好似早幾年前mark2以經講緊佢比例,hip太瘦,而家都改橫左, 當時一樣有人講要就關節阿,玩具咁高要求做咩 . 點解neca又做倒
已订                  ........
其實可以, 就好似早幾年前mark2以經講緊佢比例,hip太瘦,而家都改橫左, 當時一樣有人講要就關節阿 ...
sorsor 發表於 5-4-2013 09:00 PM

問題係你覺得自己PS出黎果個先係正宗比例呢
人地80樓果張改圖已經比你好唔知幾多個次元
如果VIP有15XX人,YAHOO放緊幾多張?
樹大有枯枝,我想講就算真係有人放VIP單都好過比排隊黨玩曬,
起碼新手炒家收皮先....
C9可以去打牌,外籍人士更加唔駛攪到HT好似爭取居港權咁.......