Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

但如果班炒家炒vip後5日單,其實情況都係一樣
其實可以, 就好似早幾年前mark2以經講緊佢比例,hip太瘦,而家都改橫左, 當時一樣有人講要就關節阿 ...
sorsor 發表於 5-4-2013 09:00 PM

其實點會做唔到
不過HT一次過改過哂d缺點
重點出ver 2??
而家出掌咪又出到
等到出左十幾次ironman至改善到?
玩具當然無完美架啦
不過有邊個唔希望盡量跟到原著
呢隻個比例出到黎有d近似mk5
不過算啦 只要係ironman
HT出成點都大把人排隊
比乜例? 狗衝啦!
不如你睇下PS版條腰同埋對腳先啦 有邊忽同原設定相近?
再睇番整體 成隻MK42變左矮肥柒鈍醜
張PS野唯有入 ...
SaintMC 發表於 5-4-2013 07:54 PM

矮肥柒鈍醜 自己比較下
希望VIP幫助!小弟有抽中Leslie order信,但小弟對哥哥興趣不太大!想問下有冇HT VIP c兄對Leslie 有興趣(需要明天前到HT order)! 而C兄又可以幫我order Iron Man ! 大家互相幫忙一下!  可以想約明天一起排隊當識多個朋友! 有的話可email chantw699@yahoo.com.hk 留電話比我!thanks

佢根本就係矮肥柒鈍醜 ,以前唔明點解做唔倒個比例,而家明,多數人 buy美型

希望星期一無咁多人啦 , 呢隻好想訂 !!
頭像被屏蔽
沒有最好,只有更好,無多幾個修改版本點賺錢,電話功能都一樣。
愛國者靚過呢隻{:1_228:}

出成咁都有咁多人狗衝{:1_200:}
星期一先去,最後一隻ht
佢根本就係矮肥柒鈍醜 ,以前唔明點解做唔倒個比例,而家明,多數人 buy美型
sorsor 發表於 5-4-2013 09:29 PM

就如P仔一樣...硬係唔跟原設, 加左美型完全冇左果種肥美感
不過 ironman 一路都唔跟原設
HT 南亞 VIP 原來滿街都是  

回復 87# BabyRainbow

去旺角皆旺地庫訂1000 可2張....全價1950
HT 南亞 VIP 原來滿街都是
Gretzky99 發表於 5-4-2013 10:13 PM

呢度係掛緊隻MK42??
個度係咪排聽日ua隻mk7 ? 咁早就咁多人排 ??!!