Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

回復 148# WONGYINGKIT

咪傻啦, 大把南亞人有身份証嫁, 佢地咪又係"香港人".
噤呢位VIP玩家都幾勁!! 可以一個人收儲噤多隻

回復 141# emilykls
噤呢位VIP玩家都幾勁!! 可以一個人收儲噤多隻

回復  emilykls
kcnneth 發表於 6-4-2013 02:02 PM

所以話vip冇炒家真係唔多信,起碼張圖都有12個
不過都杜絕左遲到既炒家,相反遲玩既玩家就多災多難
只要好似DX06船長嘅出貨量, 咁咪無炒家囉, 皆大歡喜(炒家除外)  :43:
會唔會遲下又出戰損 {:1_219:}
回復 145# 一名新手

你試去皆旺問,
回復 152# kcnneth

9天等咁耐
不如大家一齊同佢Bid,之後又唔交收,玩佢一穫:34:
bid 9百元,給賣家氣死損失100
又話VlP只可訂一隻?

回復 160# Bun168

但有可能一個"人"可以以不同人名及ID登記, 擁有一張以上既VIP card嗎...  如果有ching早年一款買兩隻, 要有幾張VIP係有可能, 只要用其他親人朋友登記便可.
回復 152# kcnneth

如果HT有心打擊炒家,最有效既方法就係開訂期足足一個月...
對玩家嚟講,冇奶油一個月入面你抽唔到時間去訂!
唔好講咩Limited Edition只係限出幾多隻夠quota要截訂,大家都已經知道Limited Edition唔再係LIMITED~!!!!
有心買既一定買得到,咁到時好似匿d咁既扒街炒家就自己一屋都係貨!!!

特別Iron man要訂1個 其他電影可訂2個
不能爆地~~~~:69:
回復 2# catcat

點解pass呀?