Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

訂左,仲順手入埋Cosbaby 再訂左Sideshow Yoda Jedi Master
MK42自慨念圖流出小弟已經唔鐘意個配色,加上定價貴,呢款小弟要PASS了。

IM3仲有大把1/6未出, ...
catcat 發表於 6-4-2013 04:39 PM

貓兄,呢隻屎色先要入,Mk III 至VII D色一樣,呢隻一睇咁特別,老婆唔會鬧點解一個款買咁多隻
回復  布魯士

無法.......今次第三集有中國資金, 連亞洲狂人Mandarin明大帝都可以改成西人穿龍袍, 我估 ...
chankb 發表於 6-4-2013 18:12

Pass............:54:
係呢位炒家勁,可以有咁多身份証登記咁多VIP.........
neo.L 發表於 6-4-2013 06:19 PM

當日有D人兄為咗一干幾佰,賣咗張VlP卡比D玩具店老板(網上抄家?!);

HT都叫做有做過野……試過訂野要用番同VlP登記時同名的信用卡!
强烈要求HT日後開訂首七日只供港人, 之後供海外人仕訂, 咁就會有秩序好多
但今集tony係咪主要著mk 42 & mk 17?! 其他係幫拖機械?!
BigOil 發表於 6-4-2013 18:42

可能會好似第一及二集咁,最後仲有隻重未曝光既最終形態!
强烈要求HT日後開訂首七日只供港人, 之後供海外人仕訂, 咁就會有秩序好多
lancerrs 發表於 6-4-2013 07:42 PM

之後就黎一班C9拖埋D小學雞排隊
回復 187# joshuakit

之後又再限制只准18 - 50 歲既男性先可以優先訂購……
回復  joshuakit

之後又再限制只准18 - 50 歲既男性先可以優先訂購……
Toys_fan 發表於 6-4-2013 08:47 PM

hottoys根本就係想造勢自己有幾勁,有幾受歡迎,佢明知好多人買都要你排餐死
主要想係錢同人氣,然後更多錢
其實佢可以上網搞1身份證1訂單,之前動漫節都搞過類似抽籤
回復 174# mana

如果HT真係想隻野炒起!
點解今次改VIP會員可以優先預訂?
唔再俾班南亞...C9...小學雞炒家鬥搶首日單?
lancerrs 發表於 2013-4-6 19:42

1來住滿七年便可申請身份証, 2來睇樣信唔過;
計我話考中文ORAL啦, 唔合格無得訂.
希望以後都比vip訂咗先!
回復 183# 布魯士

剛剛訂左, 排十個左右, 好C服, 重得到呀黑面臣R大親自派發的Iron Man Pepsi 一罐, 雖然佢派時一眼都無望過我, 我淚水不其然湧出.....實在太感動了啊{:1_207:}
其實ht今次想表達d乜?vip訂先,可杜絕d炒家嗎?其實看看老虎就知絕大部分vip也是炒家,一來vip有折扣,二來 ...
玩具初哥哥 發表於 5-4-2013 11:56 PM

唔係咁點叫VIP? 食葡萄啦
回復 180# BigOil

小心翻唔到大陸{:1_203:}