Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

回復 193# chankb

學到咁足?又VIP優先,又派野飲?真係要俾個讚EB
回復  chankb

學到咁足?又VIP優先,又派野飲?真係要俾個讚EB
chungyuihing 發表於 6-4-2013 09:53 PM

係呀, 今次只係差左d有禮貌既sales, 有埋就真係學足; 但係做人要公道,  佢地請禁多人, 吹水在所難免, 生意又較多, 工作量大, 黑面同放慢手腳都係明白既:36:
回復  BigOil

小心翻唔到大陸
chankb 發表於 6-4-2013 09:36 PM

讚,都有罪:die:
可能會好似第一及二集咁,最後仲有隻重未曝光既最終形態!
人仔貓 發表於 6-4-2013 08:37 PM

第一二集最後出新機種?Mark 3 & Mark 6!未上映已知啦!
回復 145# 一名新手

既然師兄出得旺角,點解唔直接去hot toys訂,安全好多喎。
雞旺既舖頭好多衰野都發生過,老翻當正貨,唔比貨訂客 自已攞去炒,呢d都係呢2個月發生既事,佢地d所謂訂貨單,冇公司名冇公司印,有事上黎根本冇得追究,幾年前亦試過有雞旺舖頭突然執笠,老細人間蒸發。梗係去Hottoys 訂啦。
回復 102# Gretzky99

其实班南亚人士会唔会奇怪?系度想,我到底做紧乜?
聽日大家諗住幾點去訂?
回復 115# mikepanda97

ht都系靠南亚人造势,如果唔系,边有人话佢的野抢手?
回復 149# emilykls

大哥都出埋?{:1_201:}不过我好支持佢架?{:1_203:}
回復 162# Maxson

ht自己都有炒埋一份。:47:VIP预订只是俾你地爽一下姐,睇下个版都知,当中真系有几多人受惠到?:42:
回復 191# bigtomm

买玩具姐,唔驶中文合格下哇?:no:
回復 187# joshuakit

c9 秩序起碼好過南亞啦
第一二集最後出新機種?Mark 3 & Mark 6!未上映已知啦!
BigOil 發表於 6-4-2013 22:30

咁我可能搞錯左重未曝光既係最終Boss先真~ :(
我聽日十二點出去啦...希望唔好已經勁多人啦。。。
回復 205# Eddie82

VIP只係安慰之前早期支持HT既一個商業策略...而家個VIP資格平10%都平唔到去邊...
反而我哋馬來西亞唔洗排隊排餐死....