Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

排到差唔多路口喇,宜家條龍就算一點鐘開舖,到都要兩個鐘頭先入到舖比訂
辛苦D想早玩師兄了!!
{:2_320:}{:2_320:}落雨!!!落雨!!
我都星期尾先去了, 遲D玩唔洗排得咁辛苦 , 反正都係想擁有唧
回復 224# taifat

你記住計埋VIP嗰兩日喎!
加油啦大家...利申, 唔會排但支持大家
現在出來同大家相認good luck Ching
唔駛一點.ht fb:(由於排隊人數眾多,故本店會於一點截龍,不便之處,敬請見諒。)
c兄,辛苦啦!
回復 185# lancerrs

同意師兄, 個分流方法值得HT去檢討下,  HT做出黎既, 比人睇到就係一路滿足梗D炒家,  放棄梗D玩家, 膽敢妄下結論, 炒家都要有玩家接貨先有利, 你HT一路唔理玩家, 慢慢由香港開始玩家離棄, 到外國玩家都離棄...又會點呢?

分流其實太簡單, 只要個出貨方法唔係順住去, 事先公布派貨係例如抽籤日期, 咁D人都唔會迫住頭一兩三日去訂啦, 亦都變相公平D, 推高左炒家個成本, 佢要SURE有頭批貨, 就日日都要搵人去, 再加埋有D貨質素差左, 無咁炒得, 炒家們可能都會反思一下

老實說, 我不抗拒炒價, 但要認清炒價的原因, 你質素高, 我都食過唔少高質炒野, 我心甘命抵

嗰八百隻MARK 7 戰損, 因為比某小部人買哂而炒起, 好多人都只能PASS, 佢做到個勢得唔到人心

反觀EB, 人地佐敦由得你排, 講到明排完仲要抽, 你願者上釣, 人地一樣做到勢, 比人鬧少D
Eb仲有野飲派,感覺貼心
玩Hottoys 玩到好灰
我到左。。。去到bossini啦{:1_206:}
好彩帶左櫈仔{:1_231:}
師兄, BOSSINI 係唔係百老匯戲院旁 ?{:1_206:}
下。。我而家至出緊去,去到應該要排到六點
回復 237# pere

過左百老匯,蘇寧門口呀。。。。各位記得帶櫈仔呀。。。
排到老麥都過埋...