Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

我聽日十二點出去啦...希望唔好已經勁多人啦。。。
manson98011 發表於 7-4-2013 01:07 AM

應該變態級多人!我估應該清早開始有人排!
回復  Eddie82

VIP只係安慰之前早期支持HT既一個商業策略...而家個VIP資格平10%都平唔到去邊...
反而我 ...
Maxson 發表於 7-4-2013 02:47 AM

邊有九折,九三折都冇!{:1_224:}
咁我可能搞錯左重未曝光既係最終Boss先真~
人仔貓 發表於 7-4-2013 12:01 AM

我都係估估吓:shy:
今日應該係地獄級數多人,D C9,小學雞,南亞人,同BB,一大羣咁出動!!
我祝福佢地個個訂單變廢紙!!
我都係選擇遲D玩!下星期五先去訂!!
今日應該係地獄級數多人,D C9,小學雞,南亞人,同BB,一大羣咁出動!!
我祝福佢地個個訂單變廢紙! ...
sityw 發表於 7-4-2013 08:28 AM

唔知會唔會排到天台再屈番落地下呢?
依家出去作戰了 ~.~加油唷咁多位
回復 216# 佬友

禁早!? 唔係開12點1點嫁咩:54:
依家出去作戰了 ~.~加油唷咁多位
佬友 發表於 7-4-2013 08:53 AM

師兄出到去可報料?謝謝
有無Ching已經排緊?可否報告下現場情況?thx
我祝福佢地個個訂單變廢紙! ...
sityw 發表於 7-4-2013 08:28 AM

我估下星期二去都ok掛,VIP加炒家都排完。
係FB睇到已經排過左SMARTONE.............{:1_236:}
唔係呀!好早啊!{:1_206:}
係FB睇到已經排過左SMARTONE.............
manchung1989 發表於 7-4-2013 09:38 AM

唔係呀嗎。
係FB睇到已經排過左SMARTONE.............
manchung1989 發表於 7-4-2013 09:38 AM

唔使咁呀,今日都係唔使排,留番呢個禮拜尾先,希望唔好咁快截訂(根據IP經驗,起碼都有十日時間)
回復 221# manchung1989

謝謝