Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

VIP係咪每日有2個quota?
VIP係咪每日有2個quota?
nbhdbeast 發表於 6-4-2013 06:52 AM

而家所有figure VIP只可以買一隻
訂野時佢會check你記錄有冇訂過 訂過冇得再訂
好彩無去排隻戰損7仔!
呢隻Tony頭雕,一樣咁正!
HT的合金成分只有60%
看看PM的會不會比較多
想問各位,知不知道明天(7/4)會不會派籌,如不大家會幾點去排?
謝謝
Vip大部分都係玩家黎,做vip的當年都要付出,唔係你想做就做,要食好多豬頭骨先做到,你自己當年唔去做依家覺得有著數就葡萄人地未免太小人之心,依家vip優先最起碼可杜絕職業排隊黨,南亞,賓賓同師奶呢d 非玩家通通無份,人海戰術行唔通,衷心希望動漫節ht ceo 好似上年一樣保証vip 可優先預訂心水產品
Vip大部分都係玩家黎,做vip的當年都要付出,唔係你想做就做,要食好多豬頭骨先做到,你自己當年唔去做依家 ...
emilykls 發表於 6-4-2013 09:58 AM

只能說, vip 大多數是玩家, 小部份是炒家, 又或是小部份一時玩家, 一時炒下.
當年做vip, 食豬頭骨多的是, 半年買8隻, 很困難, 因為款式少, 等到有喜愛的, 手上的單又過期.
現在, ht都不用再收vip, 因為根本不需要, 再收多vip, 一隻平$100, 一千隻就少十萬生意, 它們不會再收, 最多大時大節, 送一兩個會藉出來宣傳下咁.
回復  一名新手
愛國者我都係之後嘅星期三去訂,5分鐘搞掂連埋填抽飛 ∼∼∼唔好下星期五去可能 ...
東方無敵 發表於 5-4-2013 07:18 PM

thx ching~即係10�4去應該無乜人啦∼∼
又唔好話HT計住個十萬銀,而家太多好角色
回復  BabyRainbow

去旺角皆旺地庫訂1000 可2張....全價1950
Neymar 發表於 5-4-2013 10:19 PM

想問CHING訂幾號單呀即係?幾時可以係皆旺攞單定點安排?小弟未係皆旺訂過∼THX∼
請問邊部份係合金?
呢隻真係好正,好想訂
但覺太貴了
加上又無咁多位:die:
諗返想當年做vip其實唔係想平小小,其實係想要vip既限定禮物,因為當年以佢每年出既野唔太多,仲要半年八隻唔同款喎,所以我都硬食左隻,個隻係dx03mj黎既,因為手頭上已取既單有七張,訂埋佢再比曬全數先夠做vip,所以想當年唔易做嫁,同埋優惠下比我地呢類支持咁耐既fans都應該喇!今次有得優先訂我覺得非常好囉,上次訂隻愛國者時我同朋友講如果再有新野訂vip有得優先就好,無得平小小都無所謂,點知今次真係有得優先訂,仲有小小折添!算抵讚既,不過可以再做好d就係公開訂時要有香港id先訂得就更好!支持打擊炒家,(懷念以前訂野唔洗排可以等出左版先訂既日子)
如果只賣俾香港人佢驚俾平機會投訴,話晒公司唔细,何況咁做對佢公司無著數,香港依家搞到咁,成龍其實也講得無錯:[香港太自由了],自由有好有唔好,不過其實好難可以取到一個平衡
而家排到去邊?{:2_300:}