Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

特別通吿:多謝各位fans嘅支持!Marvel<<鐵甲奇俠3>>IMAX 3D前賣券活動,由於反應熱烈,輪侯人數眾多,已經超越限額,基於公眾安全考慮,原定於聽日早上8時開始派發的800張輪侯証嘅已提前於晚上派發,並將全部派發完畢,衷心感激大家支持!
Source: Marvel Studio HK FB
回復 123# 玩具初哥哥

佢想表達點解EB諗到VIP優先自己諗唔到,又想表達EB成個星期朝朝排隊都未夠激,將聽日啲籌今日派埋佢等啲一心星期六去嘅摸門釘
其實ht今次想表達d乜?vip訂先,可杜絕d炒家嗎?其實看看老虎就知絕大部分vip也是炒家,一來vip有折扣,二來 ...
玩具初哥哥 發表於 5-4-2013 11:56 PM

yahoo呢一刻有17張單BID緊,但今日不下300個VIP去訂,其他個D去左邊?

警察都有強姦犯,VIP有炒家都好正常,但你講大部分VIP係炒家會唔會唔公道??
只訂愛國者,呢個決定PASS,HT 有無想過真係唔係咁多人有咁多時間?
yahoo呢一刻有17張單BID緊,但今日不下300個VIP去訂,其他個D去左邊?

警察都有強姦犯,VIP有炒家都好正 ...
neo.L 發表於 6-4-2013 01:09 AM

師兄,只希望你係少部分嗰d,但我發覺平時唔係vip優先購買嗰d單都係差唔多20個賣家左右,炒家食水太深,風氣很差。
其實D單貴咁多係咪真係有咁多人bid ga....?? {:1_237:}
仲可以慢慢訂 ga wor......
而家指定動作好似有理無理排左先....and then有理無理賣貴幾百.....?
師兄,只希望你係少部分嗰d,但我發覺平時唔係vip優先購買嗰d單都係差唔多20個賣家左右,炒 ...
玩具初哥哥 發表於 6-4-2013 01:15 AM

大家當討論吓,冇咩所謂.....反正你都見有一個係預定第3日單,即係有炒家受影響....

再講,唔好話HT為左打擊炒家,可唔可以當佢優惠VIP先?
回復 123# 玩具初哥哥

都係果句有骨氣就唔好買HT,唔買HT係咪會死:o~~~又要買又要鬧,家下係玩具玩緊人:p
其實ht今次想表達d乜?vip訂先,可杜絕d炒家嗎?其實看看老虎就知絕大部分vip也是炒家,一來vip有折扣,二來 ...
玩具初哥哥 發表於 5-4-2013 11:56 PM

我覺得佢今次安排幾好,起碼c9南亞可以收皮~
請問今次要俾幾多訂金?
警察都有強姦犯,VIP有炒家都好正 ...agree,坦白講,中意這個做法,我不是VIP,但要知道當年做ht vip很難,要夾硬買架

警察都有強姦犯,VIP有炒家都好正 ...
neo.L 發表於 6-4-2013 01:09 AM
回復 134# jackkmb

回復 115# sorsor

同意師兄~~~~~~~

不過呢隻42 真係好正,
身型壯左,
頭雕又唔錯
有幾張圖真人一樣。
好正
無訂愛國者,呢隻走唔甩已訂了。
警察都有強姦犯,VIP有炒家都好正 ...agree,坦白講,中意這個做法,我不是VIP,但要知道當年做ht vip很難,要夾硬 ...
homingwah2005 發表於 6-4-2013 02:19 AM

師兄呢個講法好中肯。