Toysdaily 玩具日報

查看: 27815|回復: 153

[分享討論] 今日HT比錢時突然後悔... (p.11可能有出路)

手頭十幾張單不在話下,Dx12 & Dx10都未攞,見無人排隊,念住訂隻戰損T800。 我要Vip discount唔要配件,念住平d玩一隻。 心想五魚訂訂無走雞;點知原來成1牛訂,WTF?! 即void張單。
拋開Dx10隻眼唔似唔在講,要二牛落一千訂又唔知大貨質素點,唔通HT真係以為出嘜都有人訂就開天殺價?
今次真係首次分手成功!:45:
依家D野咁貴, 仲要唔係必須品, 真係要停一停, 諗一諗:no:
頭像被屏蔽
其實而家已經不會訂貨了
出得好咪比人賺小小炒價
好過訂完要膽顫心驚有排等
買埋LOKI同ROBOCOP應該會同HT說再見
之後全力投入SIDESHOW了
要落咁多訂架:(•▪▪▪▪
停一停, 諗一諗 :71:
同家人吃餐好的好過!
同家人吃餐好的好過!:ar:
停一停,諗一諗好重要:71:
首日開訂隻DX13, 我係店外對住隻版來回踱步諗左三分鐘
結果係•••••••同大大相反,即刻入去look card :sad:
而家都嚴選。black widow, thor, loki 張單我都放咗,希望可脱離HT 魔掌。
不過而家仲keep 住HT 8 張單.
近年又玩埋sideshow,真係唔得掂。
恭喜:77:好定力:71:
最緊要之後唔後悔就ok la:43:
我訂mk7睇都無睇以為都係5魚啦 點知look左1牛�___�
:71::71:師兄,忍到手,真利害!!!!!

同意各師兄所言,同家人食左佢好過;1牛訂隻咁嘅野,水準又唔穩定,比老婆知斬死我離婚都似。 我以前都有落成千訂,batmobile  1989, newTdk batmoble, luke, samurai p ,!etc. 但未試過比錢時就有不甘心感覺(被昆後如luke 7樣當然不甘)。 我轉玩toybiz 6"了,平好多又有玩具感覺呢!
我真係笑左出來.:x