Toysdaily 玩具日報

查看: 11666|回復: 21

[詢問] where i can buy cheapest MAKETOYS 變形金剛 建造派 綠色 BOXSET

Any brothers know 信3 hobby base 有現貨 or not, if yes, how much and can we use member card with 10% discount:64:
我上個禮拜五去,有貨喎
我上個禮拜五去,有貨喎
tolete 發表於 16-9-2012 04:18 PM

how much ah, brother :64:
how much ah, brother
玩具天王 發表於 16-9-2012 06:22 PM

sorry 無留意價錢,我上去睇MU和一些SW公仔
其實, 會唔會淘寶會平d?:?
其實, 會唔會淘寶會平d?
紫月葵 發表於 16-9-2012 06:55 PM

i have not tried buy toys in 淘寶 wo....how much le
信三會員價好似係二十六魚右,淘記連運費都係平少少,仲要有爛盒風險
雅虎大把~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
if care the box, dont buy at 淘寶 la..........
if care the box, dont buy at 淘寶 la..........
頭像被屏蔽
呢隻MAKETOY GIANT 大陸已經整緊KO, 淘寶都有得訂, MAKETOY / FANSPROJECT 野次次都會有KO, 根本唔駛急
呢隻MAKETOY GIANT 大陸已經整緊KO, 淘寶都有得訂, MAKETOY / FANSPROJECT 野次次都會有KO, 根本唔駛急
samsung 發表於 20-9-2012 01:33 AM

請問咩係KO呀?

山寨再山寨?

:64:
請問咩係KO呀?

山寨再山寨?
catcat 發表於 20-9-2012 09:46 AM

呢個問題我都好想知:shy:
回復 11# gantz414

我淘個隻都係全直角, 好過好多係香港買既添:78: