Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日HT比錢時突然後悔... (p.11可能有出路)

半脫坑,
1。貨不對版
2。你一隻monger等足我成年,咩火都無唒
3。二,三線角色好似agent咁少件都收我過千,貴

又貴又要買大細,真係咪搞
清埋手上四張單就正式脫坑
回復 37# toysmale

個avengers agent都死鬼左都咁貴,唉,玩玩具變成供時。 何必呢? 香港地夠多野供了。:26:
> 唔通HT真係以為出嘜都有人訂就開天殺價

的確係
我未有新櫃時買得多,有個櫃時反而買少左~:73:
今晚攞電單車時以較過兩隻實物,無論配件或衫,都係 DX10 比較有好.
yuppi 發表於 22-11-2012 09:47 PM

個版放番出黎有得睇喇?
回復 50# rayli0503

有,但係拍埋DX10 一齊擺就係少人訂既原因。。。
回復 46# Code

超同意。 我重有超過過十張單,超vip價賣又唔想。 耦斷絲連呢。不過neca一魚多隻robocop令我感動,HT我唔考慮了。:26:
回復 48# 玩具
又係wor... HT淨係賺今年都夠佢食過世了.... :78:
總計今年嚴選過後都忍唔住訂左三隻
我都覺得嚴選好緊要!! 真係超鍾意先訂!!
HT 已經算好,如果覺得大貨唔對路,放單都可能仲賺幾十…
不過自己就唔同意為齊人而去訂,要俾HT知道消費者雙眼係雪亮的~
希望HT 既產品質素越來越好,並唔係Hea做…
始終玩具唔係必須品,我買只係為左減壓~
我用呢千幾蚊陪家人食飯都可以減輕生活壓力~
唔係一定要買貨不對辦的玩具囉~

RE: 今日HT比錢時突然後悔...

回復 49# chinam

我屋都未有呢!:31:
手上仲有2张ht单 :dx11 ,thor  
玩ht绝对要严选啦,边有咁多位~
站在中立角度!DX13係幾吸引幾靚!:handshake:但價錢真的遍高!:@:angry:所以我都無訂!初時見到圖片心目中係1500至1600也會訂的!:38:
我都覺得嚴選好緊要!! 真係超鍾意先訂!!
HT 已經算好,如果覺得大貨唔對路,放單都可能仲賺幾十…
不過自 ...
kimlam 發表於 22-11-2012 10:04 PM

可能自已都係太多野好鬼鐘意;又賺太少錢,專玩6”算了。
依家訂, 預下年暑期先有, 咩 feel 都冇啦
回復 57# aliensamy

我就係抱住咁on 9 天真想法,當刷卡時話1000訂我尿都嚇了一滴出來:捫心自問, 重嘜? 為嘜?:52: