Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日HT比錢時突然後悔... (p.11可能有出路)

回復 28# communistic

可能好似黃子華咁講,人生試過破產就不枉此生;同理,被人昆過亦然。我夠飽夠痛,師兄你大可繼續。:75:
兩缐一隻真係幾大嘅考驗:no:真係要諗諗:36:
Luke 7真係笑左:34:
手頭十幾張單不在話下,Dx12 & Dx10都未攞,見無人排隊,念住訂隻戰損T800。 我要Vip discount唔要配 ...
darknight 發表於 22/11/2012 18:27

我比你早好多後悔及嚴選,幾年前拎IM MARK3果陣見到個BODY同官圖D色相差咁遠已經知道瀨野。

因為貨不對版,所以之後有好多都嚴選。
回復 32# 上帝

終於能和上帝對話。 你係上帝都肉痛咩?!:57:
打eb既作品好少撻Q的,你睇下教父,船長D
上帝只識派餅,唔識變錢架!(講笑,絕不是對宗教信仰不敬)
現在真的出得太密, 即使一些綠葉角色都要一牛幾, 真係要嚴選~~~~~~~
想請教大大,邊度有super alloy 隻mark vII 訂?
回復 33# firefire

你老早回頭是岸,恭喜恭喜。:51:
回復 35# doggedyin

唉,咁luke & T800 version 2呢? Shit happens man:26:
今晚攞電單車時以較過兩隻實物,無論配件或衫,都係 DX10 比較有好.
買之前諗清楚真係好重要, 師兄夠冷靜 !!! :71:
多d人嚴選 , 係理智既決定 , 離開12"坑都未嘗不可 , 我就吾會比自己咁大壓力 , 鍾意就訂 , 無愛就skip , 吾買二手 !! 咁樣睇第時訂野吾使咁辛苦勒 :71:
同意各師兄所言,同家人食左佢好過;1牛訂隻咁嘅野,水準又唔穩定,比老婆知斬死我離婚都似。 我以前 ...
darknight 發表於 22-11-2012 07:11 PM

同意. 冇必要隻隻要求咁精細, 除非真係超鐘意, 貴精不貴多....
回復 38# base

我係兆萬地底好多美玩�係最盡頭果間! 我有玩佢果隻super alloy ,可追睇我舊post, 係手夠份量! 好過玩硬膠膠!:75: