Toysdaily 玩具日報

查看: 5946|回復: 18

[玩具攝影] 大出血...............................

琴日得知有間shop做discount, 今日就去睇下, 點知真係有晒我想要既野.  首先隻SHF恐龍combo係之前訂左既, @@)入手.  之後就係隻勇者王full set, 出面仲炒緊, 我就以$(*買入. 最後係SHF龍騎以##)入手.  以上係本人覺得個價ok, 我唔知出面依家賣緊幾多錢.

龍騎邊條有##買呀? 介唔介意pm一下
Ryuki over 4 fish in the mkt now......
龍騎邊條有##買呀? 介唔介意pm一下
heihei84 發表於 13-10-2011 05:53 AM

係小西灣藍灣半島 or 海怡半島東商場, 可以去搵下
老細仲好好人平多幾蚊俾我, 真開心呀!!!!!
Ryuki over 4 fish in the mkt now......
felixchi 發表於 13-10-2011 09:06 AM

Ryuki亞洲版剛剛派左, 不過MK價好似唔覺有回落
恭喜, 又入到平野~~~~~~~~
andytkw1977 發表於 13-10-2011 09:10 AM

藍灣半島果間野做特價咩?
老細仲好好人平多幾蚊俾我, 真開心呀!!!!!
andytkw1977 發表於 13-10-2011 09:11

:71::71::71::71::71:
Ryuki亞洲版剛剛派左, 不過MK價好似唔覺有回落
redfish 發表於 13-10-2011 09:59 AM

睇多一星期才說啦, 始終000係日本已播完, 熱潮開始過去.........................
恭喜恭喜恭喜:77::77:
老細好好人wow....
andytkw1977 發表於 13-10-2011 09:10

有冇詳細地址,下星期先有時間過去:56:
睇多一星期才說啦, 始終000係日本已播完, 熱潮開始過去.........................
歐叉獅子 發表於 13-10-2011 10:51 AM

Ryuki=龍騎, 和OOO無關, 大大指的是OOO翼角暴?
CHING! How much for " Ryuki亞洲版" ar?
歐叉獅子 發表於 13-10-2011 10:51 AM

但龍騎做完幾年都係炒:x