Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

嘩~ Tower兄 原來係電影監制級人馬~!!  
(TD 真的因緣際會了不少大人物~)

這個 project 比重 ...
人仔貓 發表於 24-7-2012 03:30 PM

猫兄言重、吹下水支持下D有心人炸、翻拍E条片路長又遠呢:36:・・・・・
回復  whitedol

有, 但暫時唔放便講甘多,

可以講既係黎近我地都係專心做"合金玩具"

多謝支持
character 發表於 24-7-2012 10:11 AM

會唔會係同屬美版"光速電神”:D
問過了,腰部可轉。

btw我老細成日話想搵個唔指手畫腳嘅金主唔容易,睇嚟孤仔俾&#21655 ...
fadeasho999 發表於 24-7-2012 02:27 PM

真的嗎?我會控制唔到去訂㗎:$
Support Character!!!

頭批已訂,最緊要執正!玩家之福!

其實之前睇網上短片,已感受到開發者之誠意!
有誠意,絶對支持
回復 80# character

我反而想知   貴公司會唔會有機會攞倒光速電神既lisense並且超合金化??!:handshake:
師兄, 見你甘多意見就等我澄清下

我就係付責生產這產品的人

亦係之前生產GDX gaiking, 1 m ...
character 發表於 24-7-2012 04:32

好多謝及歡迎生產方面的負責人 character 師兄在此留言

有你親身解答,相信大家心中既不安應該可以一掃而空

亦都令到某些自以為是的「有心人」可以收聲了

其實說來慚愧,小弟在你們出設計圖的時候真係無興趣

再加上出埋個長頸鹿灰模,都未話唔趕客

直至見到外國玩具網站有你們的同事攞個灰模出來作介紹(最記得胸前飛機雙翼可摺,增加雙臂活動範圍),並說明是香港人所設計,頓時對此改觀了很多(難得由自己友重新設計日本機械人,加好多感情分呢)

後來見到市面有得訂,考慮過日本大廠在短期內都唔會出超合金魂,亦考慮到如果要完夢,擁有舊版十五機動輒要五、六千銀。既然價錢尚算合理,何不俾個機會有heart 既廠呢(cm's 最有heart 既高迪安都要$1580啦),所以最後就決定去馬了。

衷心祝福貴公司能一機風行,以後帶更多「奇蹟」給我們玩家

P.S.如果成本許何,可否為「海組」加入天線parts 呀
我都一早訂左,始終Bandai無版權,出合金魂唔樂觀.
而當見到開發者響呢度出現,有心地向大家解說,就覺得二百蚊訂俾得值.
加油,創作路唔易行.
一早訂左!支持對玩具有熱心之人!!!!!
回復 64# character

多謝你的留言...希望你地既十五機可以打響頭炮.....發售日期推遲唔緊要, 最緊要係要出一隻最好既十五機....等嗰d不停講你地壞話既人可以立即收聲.....支持你們!!! 加油
回復 67# samuel6868

HA....我訂了三隻, 一隻合體, 一隻分體, 一隻儲的...... 支持本地創作:66:
而家真係無乜玩具可以做到有60%合金成份,期待完成品!!!就連大廠BANDAI既超合金魂,而家都變咗超合膠魂:53:
100% support local 創作.

已經訂了, 以作支持 !
回復 102# chunyin4354

買多一隻粗玩,一隻擺海陸空,一隻抄啦:p