Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

孤仔獨家發售?我在意係自家開發的話有冇拎正版權喎...:36:
頭像被屏蔽
:handshake: 真係OK, 快D到手就好
sorry.真心要等插先會入
合金魂價但唔覺得個DESIGN值.
sorry.真心要等插先會入
合金魂價但唔覺得個DESIGN值.
雖然自己都訂左~~~不過比例好似怪怪地~~~:( 拳頭太大頭太細定其他我又講唔出~~~:die: 而家先有彩版~~~其實生產緊未~~~:? 希望d關節同合金分佈好d~~~攞住武器擺poses都企得穩~~~:42:
回復 16# katsumoto

其實係佢拎咗個香港代理ja....
回復 20# leawong

之前出既美版百獸王, d人咪一樣彈佢瘦猛猛, 好似營養不良...但你睇佢而家無論膠版定係合金版都炒到阿媽都唔認得.....
可況十五機又可合體, 分體, 仲要可海陸空各自合體, size又大隻.....我可以講而家市面最正既十五機一定係依隻......而且美國不同日本會不停地再版, 貨源一定少....你想佢插都幾難.....!!!希望你等到la....
百獸王
我比較喜歡海陸空三組display
反正已訂了, 只能等實物:shy:
怪的不是玩具本身,是今次販賣既感覺,有點像當年CMS Dancouga Nova既感覺, 同樣有模, 旦就因收唔足訂爛尾收場, 不過cms都叫係網站同電擊hobby等做過宣傳, 今次呢隻15機連做開既toynami都冇任何宣傳, 亦都係一間店收訂, 一間做曬, 如果當年CMS 係香港日本都有宣傳都開不足單, 緊何況只係得一間收訂既店舖到,再加上一個好簡陋既網站做宣傳,之前pre-oder的網站也除去了這15機, 如批單加平常收單應該也不會太多,2000蚊有30cm高同合金成份在今時今日冇一定數量蝕既機會係好大, 收訂收幾多我都唔太知, 我亦不是質疑孤X,但我覺得好多可疑之處,說實我已經冇幾年前上緊貼玩具資訊,15機亦係我童年最想要既玩具,就當我係一個局外只想提提各位c兄,可能係我多心,旦錢係自己手永遠係最安全.
support C-hing, good!!!!

怪的不是玩具本身,是今次販賣既感覺,有點像當年CMS Dancouga Nova既感覺, 同樣有模, 旦就因收唔足訂爛尾收場 ...
加德 發表於 20-7-2012 01:44 PM