Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

回復  mushroom

Million thanks Ching!! Love you so much!!
danielli 發表於 3-6-2013 11:16 PM

又多一位ching訂十五機~:)
回復 510# mushroom

Can't wait!! Will go tomorrow:43:
回復 511# chinam

I can't find any reason not preorder :34:
頭像被屏蔽
睇左旺角實物

唔會訂

好驚會中招

上色差,接位不好

唔好睇圖,大家親身去旺角睇就知

我當初 ...
kaiwai 發表於 5-6-2013 11:21 PM

個隻是試板?! d Ching 拍d圖實物唔差。我總想快啲有得玩添。
睇左旺角實物

唔會訂

好驚會中招

上色差,接位不好

我當初 ...

Ching睇定d先囉,睇多幾個報告至考慮買唔買丫,係冇一線大廠咁好,但真係好好架喇,有興趣不仿等下,唔好錯過啊~
睇左旺角實物

唔會訂

好驚會中招

上色差,接位不好

我當初 ...

Ching睇定d先囉,睇多幾個報告至考慮買唔買丫,係冇一線大廠咁好,但真係好好架喇,有興趣不仿等下,唔好錯過啊~
如果唔太差的話一定會入, 話晒餓左十五機好耐 + 本地創作, 一定支持!!! :71: :71: :71:
買嘢無得勉強,正所謂「有強姦,無焗賭。」
其實睇設計就知呢個十五機超有諴意!.......香港合金玩具界之光!....希望之後QC穩定D同售後服務好.....一定會成為一個好的品牌!

我上年年中訂, 仲未收到call. :shiny:昨日有幸在樓下玩具店見到實物, 老闆仲主動比我玩了兩野, 結論係: 個人認為舊版比較好玩, 尤其心口機大大架比較型仔, 新版質素只係一般, 驚喜位係武器多可以借比人用:71:, 而且本地創作, 都會買一套支持.:78:
基本係用上popyDX合金版本嘅進化版唔可以話係本地創作但誠意爆燈!比hottoys更值得加許
回復  mushroom

Can't wait!! Will go tomorrow
danielli 發表於 4-6-2013 12:52 AM

訂左未?????
回復 523# mushroom

I have pre-order at next day after I talk with you and below 2K ar. :43: Thank you so much Mushroom Ching!! {:1_227:}:77: