Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
大大~題外話啦。我係前晚既屋企樓下一間餐廳食飯既時候,無意中見都有人攞住一箱好大箱既萬能俠去 ...
chiu 發表於 14-12-2012 11:15 PM

冇錯, 內盒係同紙皮箱一樣size, 一箱一盒~:he:

p.s. 其實我今日先同幾位90後頃開買萬能俠呢.....所以你嘅觀念唔太合時喇....同埋我並不是60後呢.....我假假地都上過電視架....:34:
頭像被屏蔽
真係估唔到而家D後生仔咁識玩識食喎~~ 講真我就真係唔知喱隻嘢係乜水黎啦,但見到架仔笨大將佢 ...
chiu 發表於 14-12-2012 11:27 PM

好似每週六TVB播緊WOR......好hit架~:DD
頭像被屏蔽
唔好意思呀,我每個星期六朝早都剩係睇 Melody 咋~~
chiu 發表於 14-12-2012 11:33 PM

講都唔信啦…:P
真係估唔到而家D後生仔咁識玩識食喎~~ 講真我就真係唔知喱隻嘢係乜水黎啦,但見到架仔笨大將佢 ...
chiu 發表於 14-12-2012 11:27 PM

你可能無打機唔知

十幾年前Bandai已經出超級機械人大戰呢隻game,當中的鐵甲萬能俠同三人萬能俠已經好多後生仔識,而且出擊時仲有主題音樂;所以就算當年超合金魂鐵甲或三一,都唔係得60後買。

更何況超級機械人大戰咁多年出左N咁多集,就更加多人識。
你可能無打機唔知

十幾年前Bandai已經出超級機械人大戰呢隻game,當中的鐵甲萬能俠同三人萬能俠已經 ...
mushroom 發表於 15-12-2012 01:47 PM

冇錯,萬能俠咁多產品,無人不識呢…^^
...不過始終要在197X年晌麗的電視親眼睇過才有那種深刻印象~ :he:
頭像被屏蔽
你可能無打機唔知

十幾年前Bandai已經出超級機械人大戰呢隻game,當中的鐵甲萬能俠同三人萬能俠已經 ...
mushroom 發表於 15-12-2012 01:47 PM

CHING~我都係玩左機戰,D合金毒至咁深~:73:
CHING~我都係玩左機戰,D合金毒至咁深~
chinam 發表於 16-12-2012 12:37 AM

果然係咁呢:)

不過我就無打機戰了
師兄係咪 73 年呀 (當年既麗的電視即係現在既亞視)??
chiu 發表於 15-12-2012 10:49 PM

全名麗的呼聲,木盒電視+竹仔較台
CHING~我都係玩左機戰,D合金毒至咁深~
chinam 發表於 16-12-2012 12:37 AM

認同, 打機戰中毒更深呀......:34: