Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

等現貨...如果係好野比多DD買都唔拘
Rubbish! real things so terrible :67:
Rubbish! real things so terrible
snoopydreaming 發表於 15-11-2012 02:22 PM

第一隻大size有鐵喎
Rubbish! real things so terrible
snoopydreaming 發表於 15-11-2012 02:22 PM

雖然現在店舖展出的試版,是用人手上色,上色不佳,
不過我已經覺得好靚~~~~
如果實物關節夠力,我已經收貨有餘。

惟缺點係唔夠大隻,冇舊式大型合金味。
雖然現在店舖展出的試版,是用人手上色,上色不佳,
不過我已經覺得好靚~~~~
如果實物關節夠力,我已 ...
Garycharm 發表於 15-11-2012 02:59 PM

如果跟以前那架DX size,仲有合金,我估要3-4K

不過依家個size,同超合金魂六神差唔多,亦同美版百獸王咁上下,擺埋一齊都好正!
如果跟以前那架DX size,仲有合金,我估要3-4K

不過依家個size,同超合金魂六神差唔多,亦同美 ...
mushroom 發表於 15-11-2012 03:13 PM

完全認同, 呢個size岩岩好, 反而太大隻我屋企放唔落:35:

雖然師兄唔係咁鐘意, 不過都不至於去到rubbish卦:(
頭像被屏蔽
有關十五機既最新消息,岩岩問過葵芳孤仔,個店員話會延遲至 12 月推出。聽講話到時仲會加送贈品咁話喎!!
chiu 發表於 14-11-2012 05:20 PM

delay again??:31:
頭像被屏蔽
:50:又要delay.............
回復  Sapphire

冇錯呀,如果孤仔再拖延既話,真係會有好大機會係過年前後出囉!!
chiu 發表於 15-11-2012 06:06 PM

睇黎都似~~~呢期冇官方人員出黎講下野 :26:
致開發/生產商, 如果仲未理想唔好夾硬出貨, 生產線同QC 要睇到實一實, 大拿拿兩K我寧願再等下都要佢完美, 唔該
因為不准影相, 偷偷影的, 不清楚勿介意...

終於等到十五機出上色版, 剛剛收工4點幾去了旺角信 ...
chunyin4354 發表於 19-7-2012 20:32

其實佢係打開門做生意, 你就有權影相, 香港法例 絕對係可以影架....

佢何德何能唔俾你影....... 佢話你, 你叫佢報警, 睇吓法庭會唔會理佢 .....
(寫『不准影相』的, 只有兩個可能, 一係無知, 一係靠嚇...)
其實佢係打開門做生意, 你就有權影相, 香港法例 絕對係可以影架....

佢何德何能唔俾你影....... 佢 ...
fukada 發表於 17-11-2012 09:48 AM

咁會唔會D & G事件?