Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

頭像被屏蔽
回復 436# chiu

me too, 仲有1個月度:78:
Delay都整件禮物補數算係咁勒, 俾著d大廠, 真係啋你都傻
fatcheong 發表於 19-11-2012 04:52 PM

但係個網話係合金劍, 而一鈕話光劍, 唔通又分網上別注同店售別注?
點都好, 都係好事
但係個網話係合金劍, 而一鈕話光劍, 唔通又分網上別注同店售別注?
點都好, 都係好事
kinis 發表於 19-11-2012 06:45 PM

最緊要主體執得靚, 劍呢d bonus黎既姐:handshake:
點都好, 都係好事
kinis 發表於 19-11-2012 06:45 PM

個網講的合金劍,係年頭就己經講,唔關delay事
希望生產商update. d相比我哋止止癮,外盒又好, body本體都好,唔該
回復 441# taifat

係啦......等左好耐啦................
係啦係啦,睇下個盒先都好丫~:58:
回復  fatcheong

我今日去過信和頂樓問過,個店員話大約在聖誕節 (12月下旬既意思) 前後出喎, ...
chiu 發表於 18-11-2012 12:14 AM

希望會係物買俾自己既聖誕節禮物~~~~:$
個網講的合金劍,係年頭就己經講,唔關delay事
mushroom 發表於 20-11-2012 10:42 AM

但係會唔會兩把都有, 定係一鈕訂就有關Delay 事既光劍冇合金劍, 網上講既 "Order" 就係合金劍
但係會唔會兩把都有, 定係一鈕訂就有關Delay 事既光劍冇合金劍, 網上講既 "Order" 就係合金劍
kinis 發表於 21-11-2012 11:20 AM

咁訂左一扭,但無合金劍,D客會唔會嘈?
終於都訂咗鳥............:51:
仲未出貨架!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔知隻EX萬能俠皇D定15機重D呢~:73:
聖誕前出啦~:52:
早排 HKD #% 買了報紙檔 version, 很滿足了 :43: