Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

幾時出,好想聖誕有得玩:handshake:
www.
actionfigureinsider.com/main/new-in-production-photos-of-miracle-metal-works-voltron
www.
actionfigureinsider.com/main/new-in-production-photos-of-miracle-metal-works-voltron
oaoa 發表於 6-11-2012 11:45 PM

好正, 仲有初回限定合金劍添:$
好正, 仲有初回限定合金劍添
fatcheong 發表於 7-11-2012 10:31 AM

正喎, 越來越期待了
好正, 仲有初回限定合金劍添
fatcheong 發表於 7-11-2012 10:31 AM

唔係網上訂至有嗎?
正喎....初回限定合金劍......今次唔出血都唔得了…:70::70::70:
乜冇人update咩?
明明上兩日孤仔個老細話開咗模,仲有模具嘅相響手機,
不過佢俾我睇相(sale我訂)時又話會掟上TD.:74:
唔好懶得就懶喎!
唔係網上訂至有嗎?
mushroom 發表於 7-11-2012 10:33 PM

As a bonus, all first-run sets include a die cast Blazing Sword!
佢無講要經網上訂先有咼:?
As a bonus, all first-run sets include a die cast Blazing Sword!
佢無講要經網上訂先有咼
fatcheong 發表於 9-11-2012 10:23 AM

唔知個網係俾我地睇定俾外國人睇,因為香港係孤注係香港代理,理論上我地係跟孤注發出的消息。
唔知個網係俾我地睇定俾外國人睇,因為香港係孤注係香港代理,理論上我地係跟孤注發出的消息。
mushroom 發表於 9-11-2012 11:09 AM

但呢隻野係asia-limited咼, 外國人要都只有買水貨:(
mushroom 發表於 9-11-2012 11:09 AM

姑主係唯一代理, 如果到後來只係得海外網上訂先有初回合金劍, 而同姑主訂就無, 咁即是打爛自己招牌
姑主係唯一代理, 如果到後來只係得海外網上訂先有初回合金劍, 而同姑主訂就無, 咁即是打爛自己招牌
kinis 發表於 9-11-2012 11:40 AM

咁又係.........但係孤注無講過有合金劍,若真係無到時都吹唔脹
頭像被屏蔽
孤仔雖然冇講過,但網上有喎!!
chiu 發表於 12-11-2012 10:23 PM

要睇下個網點講了......
頭像被屏蔽